Lille fredag brun

Så er det lille fredag: Med Baileys, tigerstriber og smokey eyes

Det er torsdag, og alt du drømmer om, er at sidde på en snusket, brun bodega. Vi guider her til, hvordan du stabler sådan en aften på benene uden reelt at sidde på en bodega. Selv tak.

Kan du huske dengang, der var noget, som hed lille fredag? Dengang man kunne tage ud og drikke drinks en torsdag, selvom man skulle på arbejde dagen efter? Og ofte bare fordi man kunne. Tage ud, that is.

Siden marts 2020 har landet været lukket ned on/off, og det er efterhånden vanskeligt at huske, hvordan det føltes tage ud. Og du er træt af det. Træt af ikke bare så meget som at kunne mødes med vennerne på en brun bodega til en enkelt. Men det skal være slut med al den tristesse.

Det er tid til at feste igen. I hold af fem, det er klart. Bare følg vores guide, som hver torsdag giver dig gode drinks, lir til øjnene og pæne klæder.

I aften er vi hensat til en brun bodega, hvor den skal have én over nakken. Dog knap så meget i form af Gulddamer, men mere i form af baileysfarvede cocktails. For det er vel torsdag...

Og hvis du lukker øjnene, kan du måske se din yndlingsbodega for dig. Måske knap så snusket og propfuld af mennesker, men selvfølgelig med alt din yndlingsmusik i jukeboxen. Og med uanede mængder af baileysfarvede cocktails. For det er jo trods alt din egen stue, du har omdannet til et værtshus for en aften. Så du bestemmer og sætter selv scenen, når du gør din entré iført tigerstriber og med smokey eyes...

Oejenskygge.jpg

Smokey eyes på en torsdag kan i nogles øre måske lyde som meget at gøre ud af det, men altså, why not? Desuden er det slet ikke så svært, hvis du følger guiden her.

Lancôme Hypnôse Palette fra Nicehair.dk.

Sandaler.jpg

En højhælet sandal kan være decideret forfærdelig at danse rundt i en hel aften, men med denne kan det godt lade sig gøre: Hælen er god bred og de fine læderstropper gør, at den sidder godt på foden.

Sandaler fra & Other Stories.

Jakkesæt fra Baum und Pferdgarten

Et tigerstribet sæt er præcis, hvad en torsdag som denne trænger til. Tilpas festligt, men også brugbart hver for sig en hvilken som helst anden dag.

Bukser fra Baum und Pferdgarten, jakke fra Baum und Pferdgarten.

Chokolade-martini med Kahlua & Bailey.

Men det er jo hele fire ting på en gang…

Kakaomælk, Kahlua, Baileys OG vodka… Fire fantastiske elementer hver for sig, men absolut uimodståelige shaket sammen til en cocktail. Se her, hvordan du shaker en chokolade-martini med Kahlua & Bailey… så kan det da kun blive en god aften.

Få opskriften her.

Alir cocktailshaker House Doctor

Hvordan mikser du din chokolade-martini? I en smuk messingbelagt shaker, som matcher cocktailen farvemæssigt.

Alir cocktailshaker fra House Doctor.

God lille fredag til dig og på gensyn i næste uge, hvor vi igen hopper i stiletterne og holder lille fredag her på ALT.dk.