Lille fredag

Endelig er det lille fredag: Med aperol i lange baner og dansevenlige sko

Hvem glæder sig ikke til, at det bliver sommer? Også dig. Godt så. Det eneste rigtige må så være at byde den velkommen – med aperol. Og aperol.

Kan du huske dengang, der var noget, som hed lille fredag? Dengang man kunne tage ud og drikke drinks en torsdag, selvom man skulle på arbejde dagen efter? Og ofte bare fordi man kunne. Tage ud, that is.

Ved I hvad? Det er tid igen! Tid til at feste. For Danmark er genåbnet, og det samme er dit stamværtshus. Hurra!

Vi guider dig derfor hver torsdag til, hvordan du får stablet lidt festivitas på benene. Og i aften forsøger vi at komme i sommerstemning med aperol og klæder i aperolnuancer – forhåbentligt kan det få os til at glemme alt om det lunefulde majvejr, der pt udspiller sig.

T-shirt og jeans.

Makkerparret

Der er få ting, der passer sammen, som en T-shirt og et par jeans; et makkerpar, der fungerer gang på gang. Lidt ligesom lille fredag og drinks går så fint hånd i hånd.

T-shirt fra Zalando og jeans fra H&M.

Sandaler

En genistreg

Hop så i et par orangefarvede sandaler med en fin lille hæl, der gør det nemt for dig at kunne danse hele natten lang…

Sandaler fra Zara.

Halskæde

Et godt alternativ

Et smukt armbånd med perler er altid en god idé. Og særligt, hvis perlerne er aperolfarvede og dermed i stand til at give én en lille bid af den ferie i sydens sol, som man længes så forfærdeligt meget efter for tiden. Ak, det må vente og i stedet for erstattes med fest (på terrassen eller på din yndlingsbar).

Armbånd fra By Thiim.

citrus-spritzer-aperol.jpg

En lille spritzer skal der til

Alle drinks, der kan laves i en bowle, er som udgangspunkt noget for os. Og denne her er bestemt ingen undtagelse. Den er nem at mikse og har en skøn frisk smag fra masser af citrus og en let bitterhed fra Aperol. Og den smukkeste pink farve. Vi er fans. Og så er der til 10 glas i opskriften. Just saying… Se opskriften på frisk citrus-spritzer med Aperol her.

chandon-aperol-moet.jpg

En spritz to go

Er du ikke til at slæbe en bowle med ud i det blå, så er den lille Chandon Garden Spritz en forfriskende, bittersød forårsnyhed, der vil passe perfekt ned i din picnickurv. Den perlende drink er klar til servering direkte fra flasken, så den er nem at medbringe når du skal ud i de lune sommer- og forårsaftner. Den fine små flasker indeholder 18,75 cl og kan købes i diverse supermarkeder og fx her.

Saftdispenser fra H&M Home.

Hold da fest

En rigtig fest kræver en dispenser, som kan indeholde en stor mængde af din yndlingsdrink, og med den smarte tappetud er det nemt at fylde glassene. Igen og igen.

Beholder med tappehane fra H&M.

God lille fredag til dig og på gensyn i næste uge, hvor vi igen hopper i stiletterne og holder lille fredag her på ALT.dk.