Shop online: Kend de bedste sites

Se de 9 bedste mode-webshops

Det kan være svært at finde tid til shopping i en travl hverdag, og derfor er netshopping simpelthen så praktisk. Sæt dig hjemme i stuen med computeren på skødet og begynd jagten!

Net-a-porter.com

De har et stort udvalg af mærkevarer og er virkelig gode til at opdatere deres udvalg hver sæson. Derudover har siden en super flot opsætning, som gør det til en ren fornøjelse at surfe rundt blandt de lækreste sko og tasker.

Mytheresa.com

Mytheresa.com har netop fået Balenciaga, hvilket er helt nyt og utrolig fedt for os, som er vilde med deres tasker. Desuden er det her, du skal finde det optankede dankort frem og investere i lækre varer, der holder. De har mærker som Marc Jacobs, YSL, Jimmy Choo og Stella McCartney.

Shopbop.com

Har som de fleste sider nævnt her et bredt udvalg. Det bedste ved denne side er deres stilrapporter, hvor du bliver guidet til sæsonens tendenser hurtigt og nemt under fanen „Shop by…“. Her kan du også vælge stil eller catwalk, som inspiration. Vanvittig brugbart. Pssst… Desuden planlægger de at åbne en side for kvinder i giftetanker!

BUDGET – hvis H&M og Samsøe & Samsøe er dine favoritter på bøjlestangen

Asos.com

– As Seen On Screen, står websidens navn for, og den sjove stilikon-søgefunktion er værd at nævne, hvis du mangler inspiration. De har et stort udvalg af mange super prisvenlige sager, både tøj, sko og smykker og den virtuelle catwalk, modellerne går på, så du kan se tøjet i bevægelse, er et kæmpe plus.

Topshop.com

– De har sæsonbetonet tøj, som rammer spot-on hver gang. Det er imponerende. Og så er det faktisk billigere at bestille over deres webside end at købe i butikken, når du putter mange ting i den virtuelle indkøbskurv. Og så har de gode look-a-likes fra dyrere mærker, hvor man kan spare mange penge.

Urbanoutfitters.com

Den bugnende webshop tilbyder urbant tøj, med fine mønstre og detaljer. Og så har de det fineste omsyede genbrugstøj: blomstrede nederdele med blonder og afklippede 501-shorts – hvis du har mod på lidt mere rå køb, er det her, du skal trykke „Pay“.

TRENDY – Hvis gademode er din største kilde til inspiration

Stylepaste.dk

Stylepaste køber tøj fra både kendte og upcoming mærker og udvælger gerne skæve og meget sæsonbetonede stykker. Derudover er de gode til at spotte nye mærker, før andre får snerten af dem. Det udelukker dog ikke mere etablerede mærker såsom Carven, som vi ikke tidligere har kunnet købe i Danmark.

Openingceremony.us

Også her har de, hvad jeg vil kalde lidt skæve designere, men da det er en amerikansk side, har de også mange upcoming designere, som ikke fås herhjemme, og det er jo bare fedt, så ikke din veninde, din søster og svigerinde tropper op i det helt samme kluns.

Notabene-shoes.dk

Den Københavnbaserede butik Notabene har også en fantastisk webshop, hvor du kan købe deres luksuriøse, men rå sko, hvis du ikke lige er i nærheden af butikken. Du finder mærket af samme navn – Notabene – og See by Chloé blandt mange andre.

Læs også: Her skal du shoppe beauty på nettet