Helle Helle kosttilskud

Helle Helle har taget det samme kosttilskud i mindst ti år: ”Jeg tør simpelthen ikke holde op”

Forfatter Helle Helle starter dagene med en gåtur og husker altid både serum, creme og solfaktor inden. Hudpleje ser hun som et lyspunkt på dårlige dage, og hun kunne ikke drømme om at gå til bords uden at klæde om og lægge sin makeup. Læs om hendes skønhedsrutiner og bedste tips lige her

Min morgenrutine består… så vidt muligt af en gåtur, når jeg vågner. Jeg har det privilegie ofte at arbejde hjemme, og derfor kan det lade sig gøre. Det er næsten, som om jeg stadig er midt i en drøm, når jeg går tur om morgenen. Men før jeg er ude af døren, skal jeg have koldt vand i ansigtet, derefter C-vitamin-serum, Q10-serum, dagcreme og solceme.

At pleje min hud betyder for mig… at jeg føler mig, som jeg gerne vil føle mig rent hudmæssigt. Min hudpleje er et lyspunkt på måske mindre gode dage og en ekstra lykke på de i forvejen lykkelige.

1.jpg
Jeg elsker konsistensen i denne blush og det tunge, smukke etui, som kan bruges igen og igen. Blushing Cream Blush i farven Embraced, Kjær Weis, 400 kr.

Jeg lægger makeup, når… jeg skal ud af huset. Bortset fra, når jeg går tur. Når jeg er hjemme hele dagen, lægger jeg først makeup lige inden aftensmaden. Jeg vil ikke sidde og spise uden. Jeg skifter også fra det bløde tøj til noget pænt. Men indrømmet, nogle gange tager jeg bare en blazer over joggingbukserne. Min mand kan alligevel kun se det øverste af mig ved bordet. Han skifter i øvrigt også tøj, inden vi spiser.

Min makeup-rutine er… den samme til hverdag og fest, bortset fra highlighter.

2.jpg
Min hverdagsfavorit er Enriched Hydrating Handcreme, Beauté Pacifique, 160 kr.

Jeg plejer mit hår med… Hårklinikkens produkter. Den bedste duft for mig er … pibeved, som blomstrer omkring sankthans.

3.jpg
Dette serum med fem forskellige hyaluronsyrer fungerer fantastisk for mig, hvis jeg blander et par dråber i al creme i stedet for at smøre den under min creme. HA 5 Rich Serum, Geek & Gorgeous, 115 kr.

Hvis min hud slår ud, er mit trick at… undgå strålevarme fra brændeovnen. I øvrigt er en skøn ting ved overgangsalderen for mig, at det er slut med den månedlige bums på hagen. Men da den stadig var der, rullede jeg først blidt med en dermaroller og smurte derefter en anelse salicylsyre på.

4.jpg
Jeg har taget Imedeen i mindst ti år, og jeg tør simpelthen ikke holde op, hvis det nu viser sig efterfølgende at gå helt ned ad bakke med min hud. Prime Renewal, Imedeen, 680 kr.

Det bedste skønhedstip, jeg nogensinde har fået… fik jeg af min mor, og det er, at al indsmøring af halsen skal foretages med opadgående bevægelser.

5.jpg
Jeg kan ikke undvære A-vitamincreme. Blandt andet fordi den øger dannelsen af kollagen. Ansigtscremen, Beautyspace, 395 kr.

Det mærkeligste produkt, jeg har på badeværelseshylden er… en køkkenskuresvamp til at fjerne hård hud under fødderne med i badet.

6.jpg
Det her insta-billede er smukt for mig, fordi jeg kan se, hvordan det lyser af glæde og varme. Jeg står sammen med min redaktør gennem tyve år, Louise Kønigsfeldt, og hun stråler simpelthen. Min roman er kommet frisk fra tryk. Men det er ikke så meget af den grund, at jeg ser ud, som jeg gør. Det er mere, fordi jeg er glad for at se Louise.

Hvis jeg kunne give mit unge jeg et skønhedsråd, ville det være… pas lidt på med plastikkammene.

Det sted, jeg er i livet netop nu, er… nyt og godt. Og nogle gange en smule svært. Jeg fik meget tid til mig selv, efter at børnene flyttede. Den tid bruger jeg for eksempel på bemeldte gåtur, og den gør mig virkelig glad. Men andre gange kan lidt for god tid få mig til at tænke for meget. Så hjælper det at skrive, det giver mig en fantastisk selvforglemmelse.

Helle Helle

Forfatter og aktuel med romanen “Hafni fortæller”.

Hun er 58 år, gift med Mikkel Carl og mor til en søn på 30 og en datter på 24 år.