stine skjoldborg moshi moshi mind

Hun er kendt for sine prikker, men i Stine Skjoldborgs egen garderobe fylder noget helt andet

Stine Skjoldborg går efter et ukompliceret look, når hun sammensætter sine outfits, og hendes garderobe består primært af strik, skjorter og bukser i en afdæmpet og klassisk farveskala med et strejf af den klare blå.

Stil

Den har altid været simpel og ren, men med årene er bekvemmelighed og lethed også blevet en meget stor faktor. I Moshi Moshi Mind arbejder vi altid med det ukomplicerede look, og det fylder en del i min garderobe og min måde at bygge den op på. Jeg synes ikke, at det klæder mig at pynte mig for meget, så jeg er mest til det enkle. Jeg har heller ikke noget problem med at blive ældre, og jeg behøver ikke opfinde en ny måde at se ud på hver sæson.

Inspiration

På rejser, på gaden, Instagram, hos mine veninder og gennem musik.

01.jpg
Stine er ivrig havsvømmer og føler derfor, at våddragten er en af hendes vigtigste ejendele i garderoben. Morgenkåber og håndklæder med prikker fra Moshi Moshi Mind.

Favoritbrand

Hvis det ikke må være Moshi Moshi Mind, så er det Forte Forte, som har sit helt eget fine feminine look, Extreme Cashmere som er præcis, hvad de siger, og så kan en klassisk Harris Wharf-frakke også noget hvert eneste efterår.

Hverdag

En strik eller en oversized skjorte, bukser og sneakers, Lolo-ballerinaer eller herresko. Hvis jeg skal til træning lige efter arbejde, er jeg jo så heldig, at jeg sagtens kan tage træningstøjet på allerede om morgenen, og så bare have en lang cardigan eller strik udover. Jeg elsker det univers, vi har skabt i Moshi Moshi Mind. Det gør bare hverdagen lidt lettere. 

Fest

Til fest vil jeg typisk vælge jeans, en sort blazer, sort silke-T-shirt fra Forte Forte og mine herresko fra Celine eller noget, der ligger meget tæt på.

02.jpg
Stines hverdagsfavoritter om vinteren er især strik og skjorter, som hun gerne styler med et lækkert tørklæde. Taske fra Jérôme Dreyfuss.

Bæredygtighed

Jeg tænker rigtig meget på bæredygtighed, når jeg shopper, og i det hele taget fylder bæredygtighed og ansvarlighed meget. Moshi Moshi Mind er helt fra starten i 2006 skabt ud af ordentlighed og ansvarlighed. Det har altid været et mål at skabe tøj på den bedst mulige måde, derfor er vi også utroligt stolte over at være en af de første hele universer i Danmark, som er blevet B-Corp-certificeret.

03.jpg
Uldtrøjer fra Moshi Moshi Mind, clutch fra Jérôme Dreyfuss. Et af de nyeste køb er de sorte loafers fra Vinnys, mens ørkenstøvlerne er fra Asterflex.

På repeat

Strik, sorte blazere og nye sorte yogatights – det kan jeg altid finde plads til.

Sko

Mine yndlingssko er et par sorte og hvide herresko fra Celine, og jeg er så glad for dem, at jeg sparer på dem og bruger dem kun til fest. Så til hverdag er det sneakers, sorte støvler eller herresko, da jeg er lidt praktisk anlagt.

image3wbul.png
Hængeørering og ring fra Jeanette Nørlund og Jette Hegedus. Vintageuret med sort rem fra Omega har Stine fået af sin mand i gave, og det er magen til et ur, han har arvet fra sin far. Ståluret fra Rolex stammer fra 1969, og Stine har købt det til sig selv i gave.

Smykker

Jeg har få smykker, som betyder rigtig meget for mig. Jeg er ikke typen, der skifter hver dag. Jeg har selvfølgelig altid min vielsesring på fra Malene Juhl Jørgensen. Og så har jeg fået lavet en utroligt smuk ring af Jeanette Nørlund af gamle arvestykker og smykker, som jeg ikke brugte længere.

Tasker

Jeg er vild med tasker fra Jérôme Dreyfuss, fordi det er lækkert underspillet, og dem har jeg flere varianter af, som jeg skifter mellem.

imagepe18n.png
Camelfarvet jakke fra Harris Wharf London, hvid skjorte fra Closed, blå strik fra Vanessa Bruno og støvler fra Bartels. Bukser og halstørklæde med striber er fra Moshi Moshi Mind.

Butikker

I København handler jeg hos KJR Copenhagen på Østerbro, og når jeg er i Aarhus, skal jeg altid forbi FF2, hun kan noget helt andet end det, vi selv kan. Men faktisk shopper jeg jo mest i min egen butik, Moshi Moshi Mind.

08.jpg
Jeans fra Tomorrow Denim er også ofte på til hverdag sammen med strik og bløde sokker fra Moshi Moshi Mind

Tendenser

Med alderen har jeg fundet ind i mit look, så hurtige tendenser er ikke at finde i mit klædeskab. Vi er heldigvis på vej ind i en ny tid, hvor vores behov ændrer sig i takt med, at verden ændrer sig, og det er superspændende at følge. Jeg er selvfølgelig meget optaget af at få kvinder til at ændre deres køb, så de køber mindre, men bedre og til at skabe en garderobe med lang levetid og uden sæsoner. Hos os finder du ikke pludselig lilla leopard eller orange blomster, hvis det er moderne, men mere klassiske styles du kan bruge igen og igen. Verden har ikke brug for mere køb og smid væk. Det er en rigtig vigtig og langvarig tendens.

06.jpg
Stines absolutte yndlingssko fra Celine, som hun sparer på for at have dem så længe som muligt. Tasken er en af hverdagsfavoritterne fra Jérôme Dreyfuss

Wow-køb

Jeg får altid komplimenter, når jeg har noget på i stærke blå nuancer.

Aldrig uden

Jeg må tilbage til mine smykker. Min vielsesring fra Malene Juhl Jørgensen – den er for evigt.

07.jpg
Stine på vej på arbejde i blød viskosekjole fra Moshi Moshi Mind og sneakers fra Adidas

Stine Skjoldborg

  • Stifter og medejer af Moshi Moshi Mind.
  • 54 år.
  • Bor på Østerbro med fotograf Robin Skjoldborg.