Bliv modig Anders Hansen

Vil du gerne blive mere og mere modig? Få Anders Hansens bedste råd

Jo mere vi anerkender frygten og alligevel handler på vores mål, jo mere mod og tillid bygger vi op, mener Anders Hansen, der her giver sit bud på, hvad mod er.

Ifølge Anders Hansen kan man ikke tale om mod uden at tale om frygt. Mod opstår, når vi har en forankret tro på eller tillid til en idé. Frygten opstår, hvis vi ikke har det.

"Så mod kræver, at vi tror på noget, vi ikke kan se. Og jo mere vi studerer og forstår os selv, jo mere vi øger vores bevidsthed, jo mere forankret tro kan der opstå."

Kan du forklare det nærmere?

"Tag et stykke papir og lav to kolonner ved siden af hinanden. Venstre kolonne er den negative, højre er den positive kolonne. Tvivl og bekymring er det første, du kan skrive i den negative kolonne.

Mange af os er trænet i at tvivle og bekymre os. Hvis vi bliver længe nok i tvivlen og bekymringen, skaber det en følelse af frygt, så det er det næste, du kan skrive. Hvis der ikke bliver arbejdet med frygten, så udtrykker den sig i dit fysiske hylster, så nu går det fra at være mentalt til fysisk. Og frygt udtrykker sig fysisk som angst, som du kan skrive på næste linje.

Du begynder måske at mærke det i maven, eller du får svedige håndflader. Angst er ikke særlig behageligt, og det er ikke noget, vi praler med eller skriver om på facebook. Det er noget, vi undertrykker. Hvis man bliver længe i angsten, bliver det til en depression, som er næste punkt i venstre kolonne.

Hvis der ikke bliver arbejdet med en depression, begynder alt at gå den forkerte vej. Folk taler om depression som noget, de ikke forstår, og som er hovedårsagen til alle deres problemer. Men depressionen er ikke hovedårsagen. Depression er en effekt af hovedårsagen, som er tvivl, bekymring, frygt og angst.

Okay, nu går vi til den højre kolonne. Hvad er det modsatte af tvivl og bekymring? Det er studier og forståelse. Det er det første i højre kolonne. Jo mere jeg forstår, jo mere jeg studerer mig selv og forstår mig selv, jo mere forankret tro på et ubevidst plan begynder der at opstå.

Studier og forståelse på et bevidst plan leder til forankret tro på et underbevidst plan. Forankret tro er det næste i den positive kolonne, og forankret tro er det stik modsatte af frygt. Samtidig er det to følelsesmæssige tilstande, som begge kræver, at vi tror på noget, vi ikke kan se. Den forankrede tro er også udtrykt i kroppen, men ikke i angst.

Den er udtrykt i velbefindende. Når du møder et menneske, der lever med forankret tro på et mål eller sig selv, kan du se det på lang afstand. Måden de går på, taler på, udtrykker sig på. Det her velbefindende er udtrykt til verden, og det skaber resultater og leder til acceleration, som er det sidste, der skal stå i den positive kolonne.

Tingene begynder at gå hurtigere, du skaber momentum, og det hele føles rigtig, rigtig godt. Det leder til vækst. Ikke til tilintetgørelse, som tvivl og bekymring gør.

Så mod handler om, at man lærer sig selv at kende. At man begynder at vælge en retning, og at man handler, selvom det somme tider bliver ubehageligt. Det følelsesmæssige sind vil altid reagere på enhver form for forandring, men mod handler om, at man anerkender følelsen af frygt uden at lade den kontrollere sindet."

Og så bliver man langsomt mere og mere modig?

"Ja, lige præcis. Man anerkender frygten og siger, tak fordi du er her for at vise mig, at jeg er på vej i den rigtige retning. Tak fordi du er her for at vise mig, at jeg er ude af min komfortzone. Sådan behandler jeg selv min frygt. Jo mere vi anerkender frygten og alligevel handler på vores mål, jo mere mod og tillid bygger vi op. Og vi finder ud af, at de ægte ressourcer er inde i os selv. Ikke udenfor."

Anders Hansen

Anders Hansen.jpg

er illusionist og transformationskatalysator og kombinerer personlig udvikling med magi ved at bruge illusioner som et middel til at øge forståelsen på en lærerig, engagerende og underholdende måde.

Han har studeret personlig transformation i over 16 år og personligt lært fra nogle af de største navne i verden, bl.a. den canadiske selvudviklingsguru Bob Proctor, som var hans gode ven.

I dag bringer han sine budskaber ud internationalt via sine Real Magic Live events og online coaching. Anders bor i Miami.