Kvindeløb København 2018

Se mandagens bedste billeder fra Kvindeløbet i København

Stemningen var helt i top, da andendagen af ALT for damernes Kvindeløb 2018 løb af stablen på Tiøren i København. Se alle billederne fra dagen her.

De to veninder, Mette og Gitte, før dagens løbetur. Mette (tv) har løbet flere år i træk og er vild med den gode stemning på dagen og de flotte omgivelser. Det er Gittes første gang, og her glæder hun sig til en rask gåtur i solskinnet.

Maja (tv) Celina (i midten) og Asta (til højre) kender hinanden fra 8. klasse og læste om ALT for damernes kvindeløb på nettet. De kan godt lide, at det er et løb kun for kvinder og var særligt tiltrukket af den lækre goodiebag og udsigten til en hyggelig dag ude i det fri sammen. De synes desuden, at det er meget sjovere at løbe sammen med andre, fordi de føler sig mere motiverede.

Lene (tv) og Marianne (th) nyder en lækker pizzabolle fra Lagkagehuset, inden de skal ud på dagens rute. Det er første gang, at de er med, men de har glæder sig til at være sammen til en anderledes og hyggelig dag.

Der var gang i den hele dagen ved t-shirt og gaveboden op til startskuddet for de de gå- og løbeglade kvinder.

Marion (tv) har taget sin datter Elisabeth med (th), som er her for at støtte op om sin seje mor, der tidligere har lidt af lammelser i kroppen og først er begyndt at kunne gå langt igen inden for det sidste års tid. Nu er hun her for at gå 5 kilometer - og det er et kæmpe skridt for hende. “Jeg skal gå i dag, fordi jeg kan”, siger hun om motivationen bag.

Holdet her er kollegaer og har deltaget i ALT for damernes kvindeløb flere år i træk. De vender tilbage gang på gang, fordi de elsker at hygge sig og lave noget sjovt og anderledes. Det er rart at bevæge sig sammen, siger de. Fra højre: Gloria, Lorelii, Julie, Anne Julia og Florencia.

Der blev spist og drukket hele dagen, og Lagkagehuset var blandt andet på pletten for at levere salater, vand, kaffe og kage til de løbeglade kvinder.

Susanne (tv) og Heidi (th) er kollegaer og har været med flere år. De skal løbe 10 km. og nyder en læskende kaffe fra Lagkagehuset inden startskuddet. De er ikke nervøse for varmen, for de har trænet godt op, siger de.

Mor (Hanne-Jytte) og hendes datter (Cecilie Viola) har taget deres to mænd med, Magnus (th) og Bjarne (tv) for at støtte op. De synes, det er skønt, at løbet kun er for kvinder, for så kan alle være med. Og så er det så hyggeligt, siger de.

Pladsen var godt fyldt op på andendagen for Kvindeløbet på Tiøren på Amager.

Den energiske træner Jan Svensson fik trænet alle deltagerne godt op inden løbet.

Der blev danset og hoppet løs i varmen, så musklerne blev varmet godt op.

Og så gik startskuddet!

Én af dagens første seje løbere kommer i mål. 

Tak for en fantastisk dag!