Lasse Rimmer åbner op om depression

Lasse Rimmer om depression: Det føltes, som om psykologen havde gået bag mig i to år

Komiker Lasse Rimmer har været ramt af en mild depression. Det åbner han nu op om på sin Instagram.

Lasse Rimmer har gennem længere tid haft en mild depression.

Det fortæller han i en story på sin Instagram-profil søndag, hvor han i en spørgerunde bliver spurgt ind til, hvordan han håndterer sin vrede.

Komikeren brød i maj måned for anden gang med sin tidligere hustru Line Hoffmeyer, efter de havde været fraskilt i halvandet år og så fundet sammen igen i nogle måneder.

I forbindelse med bruddet fortalte influenceren, at komikeren havde nogle udfordringer med vredeshåndtering. Dengang svarede Lasse Rimmer ifølge RealityPortalen i et opslag på Instagram:

”Jeg har ikke gennemskuet, hvor meget vrede jeg åbenbart bærer på, og hvor pludseligt den kan koge over, så jeg håndterer den på en måde, så jeg ikke genkender mig selv eller bryder mig om, hvad jeg åbenbart rummer.”

Søndag åbnede Lasse Rimmer så igen op om den svære tid – og hvad grunden til vredesudbruddene muligvis kan være; nemlig en mild depression.

”En psykolog tog mig igennem en tjekliste for at finde ud af, hvad fanden der var galt i den periode, hvor jeg var irritabel og vred,” fortæller komikeren, der lige nu er aktuel i tv-programmet Stormester.

”Til ni ud af ti af de spørgsmål, der var på den ja/nej-tjekliste, føltes det, som om at du (psykologen, red.) havde gået bag mig i to år. Hvordan kan du vide de her ting om mig? Og det førte til, at han sagde, at jeg havde haft en udiagnosticeret mild depression.”

Lasse Rimmer fortæller ligeledes, at han har været i tvivl, hvorvidt hans skulle dele sin historie, idet han værner meget om sit privatliv.

Han vælger dog alligevel også kort at fortælle om, at han, foruden at være startet i terapi, arbejder meget med sig selv og sine prioriteter for at undgå antidepressiv medicin. Det gør han blandt andet ved at gå daglige, lange ture og spise sundere.