Nabostrid påvirker familien: - De synes, det er træls 

I "Naboen fra helvede" følger vi konflikten mellem de to nabokrigere, og selvom Simons familie ikke er med i programmet, mærker baglandet også til stridighederne. 

Logo HER&NU Herognu

I TV 2-programmet "Naboen fra helvede" bliver de to hovedpersoner sat i skudlinjen, da deres nabokrig kommer til frit skue for hele Danmark.

LÆS OGSÅ: Jim Lyngvild var tæt på at trække sig: Jeg kunne ikke mere

Artiklen fortsætter under videoen...

For minigolfmanden Simon Larsen har det betydet, at han skal stå på mål for alverdens holdninger på sociale medier, og selvom han er hårdfør, så er der nogle kommentarer, der sniger sig ind under huden.

- Folk skriver, jeg er et dårligt menneske og ikke skal have lov at have plejebørn og familie. Helt ærligt, vi er bare mennesker. Man kan godt være uenig, men man skal tale pænt til og om hinanden. At der er nogen, der begynder at pege fingre af en på det, det rammer en, fordi der ligger man sig selv i det 100%, fortæller han til HER&NU.

I programmet fortæller Simon nemlig, at ham og hans hustru har fire egne børn og to plejebørn. Og selvom de er en stor del af familieforetagendet, så er de slet ikke at se på skærmen.

- Det er bevidst, at familien ikke er en del af programmet. De skal ikke drives med som gidsler i det her. De er hårdt nok ramt i, at det er mig, der bliver udstillet, fortæller Simon og tilføjer, at familien også mærker den stædige strid mellem deres far og naboen.

- De synes, det er træls. De håber også bare, det går i sig selv igen, og at alle kan passe sig selv. At man kan gå forbi hinanden uden at være bange for, at der sker noget, eller at man kan få lov at lufte sin hund i ro og fred.

LÆS OGSÅ: Christian Degn er blevet far igen: Se de søde billeder

Første og sidste gang med plejebørn

Under optagelserne til programmet sidste sommer var to plejebørn en del af familien fra Højby, men nu er der kun ét tilbage.

- Det har været en tanke for os som familie, at vi godt kunne tænke os at hjælpe og gøre en forskel for et udsat barn med alt, hvad det tilhører. Vi har haft med børn at gøre i over 18 år, så det ligger helt naturligt til vores familie at tage vare på børn.

- Det er en familiebeslutning. Det er ikke et 8 til 16 job. Det er et 24 timers job, fortæller den travle familiefar og tilføjer, at det er første gang, de har haft plejebørn, og at det også bliver den sidste, da familien ikke ønsker at leve af det.

Familieprojekt

Også minigolfbanen er et projekt, der trækker mange timer ud af døgnet. Derfor er familien da også en stor del af det, selvom det ikke ser sådan ud i programmet.

- Det er et familieprojekt. Jeg kan ikke lægge så mange timer i et projekt uden at vide, at der er helt styr hjemmefronten, og at vi som familie har sagt, at det kommer til at koste alt min vågne tid at få startet det op, fortæller Simon og tilføjer, at projektet har været i gang i flere år før, at banen langede køller over disken for første gang.

- Det er ikke kun de to sæsoner her. Jeg købte grunden i 2020, og allerede der arbejdede jeg med kommunen, og hvordan banerne skulle se ud. Der ligger et massivt arbejde forud for det her.

LÆS OGSÅ: Glenn Bechs hårde barndom: Jeg blev mobbet

Familien bor som bekendt klos op ad turistattraktionen, og ligesom deres far tilbringer børnene også meget tid på de grønne arealer.

- Vores store egne børn hjælper til på minigolfbanen. De arbejder der og har været med til hele opbygningsprocessen, og vores store datter er en del af det i dag også. De er glade for familieforetagendet.