75 ÅR MED ALT FOR DAMERNE

ALT for damerne fylder 75 år: Kan du gætte, hvornår forsiderne er fra?

ALT for damerne fylder 75 år, og i den anledning kigger vi tilbage på de mange forsider, der har været gennem tiden. Kan du gætte, hvornår de er fra? Test din viden her.

Dronning Ingrid, Suzanne Brøgger og Natasha Al-Hariri.

Det er tre eksempler på stærke kvinder, der har prydet forsiden gennem tiden på Danmarks største kvindeblad, ALT for damerne.

Men kan du gætte, hvornår hvilke forsider er fra?

Test din viden lige her.

ALT for damerne fylder 75 år!

Hurra! ALT for damerne kan i år fejre 75-års jubilæum, og dét skal fejres med masser af fest og nostalgi – men mest af alt med søstersind.

For hvis der er noget, ALT for damerne kan og vil i dag, så er det at bakke op om vores medsøstre og hylde de kvinder, der styrker og løfter andre kvinder.

I 2021 har vi stadig brug for at stå sammen om at forbedre kvinders vilkår – og meget har heldigvis ændret sig, siden ALT for damerne blev sat i verden tilbage i 1946.

Dengang handlede artiklerne i bladet mest om, hvordan man kunne være den bedste kone og husmor. En tur i arkivet vidner om, at bladet til enhver tid har været et kvindelivs-spejl, og selv om noget indhold i dag virker helt skørt, så er det tydeligt, at ALT for damerne altid har haft til hensigt at være på kvindernes side, og i dag bærer vi med stolthed de værdier om søstersind, der er vævet ind i ALT for damernes historie.

Her kan du dykke ned i al vores jubilæumsindhold og komme med på en tidsrejse i de forgangne årtier – måske du genkender dig selv, din mor og din mormor undervejs...

JUBILÆUMSLOGO.jpg