Bradley Cooper kæreste

Hollywood i chok: Bradley Cooper skal skilles

Ifølge amerikansk medie skulle det nu være bekræftet, at Bradley Cooper og Irina Shayk har brudt efter fire år som kærester.

Rygterne har svirret ekstra højlydt de seneste måneder, men nu skulle det ifølge det amerikanske medie People være bekræftet:

Hollywood-stjernen Bradley Cooper og supermodellen Irina Shayk er gået fra hinanden.

Parret har været kærester i fire år, efter de begyndte at date i foråret 2015, og sammen har de datteren Lea De Seine, som kom til verden i marts 2017.

Netop datteren er fokus for parret i denne triste tid, har en kilde tæt på parret fortalt til People, og de arbejder på en fredelig løsning omkring, hvordan de skal dele forældremyndigheden over hende.

GettyImages-1078336466.jpg

Irina Shayk og Bradley Cooper hånd i hånd til Golden Globe Awards til januar i år. (Foto: Getty Images)

Rygterne om krisen i parforholdet mellem de to fik ekstra fart på, da den 33-årige russiske supermodel i maj deltog i det årlige MET Gala, men uden sin 44-årige Hollywood-mand ved sin side. Tidligere på ugen kunne mediet Daily Mail så skrive, at Irina Shayk var flyttet fra parrets fælles hjem i Californien. Og andre medier beretter, at hun i de seneste dage er blevet set uden den ring på fingeren, som Cooper gav hende tilbage i 2017, der er blevet betragtet som en slags ”forlovelsesring”.

Til mediet PageSix har en anonym kilde angiveligt forklaret for nogle dage siden, at parret har kæmpet for forholdet til det sidste.

- På grund af deres datter bliver de ved med at prøve. Men det går ikke godt, og ingen af dem er glade, er kilden citeret for at sige.

Kemi med Gaga

Bruddet sker ovenpå, at 2018 var et enormt succes-år for Bradley Cooper, som instruerede og spillede hovedrollen i den Oscar-vindende film A Star is Born. Under årets Oscar-uddeling optrådte han med filmens kvindelige hovedrolle, Lady Gaga, med sangen Shallow i en intim fremført duet, hvor det helt store samtaleemne bagefter var om kemien mellem de to på scenen. Dengang sad Irina Shayk i publikum og klappede med. 

Og måske bliver det sangerveninden, som Bradley Cooper går til, når han har brug for at få lettet eventuelle kærestesorger? Lady Gaga er nemlig også tidligere på året blevet single, efter hun brød forlovelsen med den 49-årige agent Christian Carino.