’Vild med dans’ er snart tilbage: Her er alle årets dansepar

Når 'Vild med dans' er tilbage til september, er det disse par, som indtager hele Danmarks dansegulv.

Så er det snart tid til igen at finde pointtavlerne frem hjemme i stuerne.

Et nyt hold af nydansere er nemlig sammen deres professionelle dansepartnere ved at kridte danseskoene og gøre sig klar til at indtage hele Danmarks dansegulv, når TV 2 til september skyder dem 21. sæson af det populære ’Vild med dans’ i gang.

Martin Johannes Larsen vil for tredje gang byde danserne velkommen på de bonede gulve – nu sammen med sin nye medvært Cilia Trappaud, som selv er professionelle danser. Du kan lære hende meget bedre at kende her.

TV 2 har netop løftet sløret for, hvem årets nydansere er, samt hvem de skal danse med.

Se her, hvem der skal danse i 'Vild med dans' 2024:

Rasmus Staghøj og Asta Björk

Rasmus Staghøj og Asta Björk vild med dans.jpg

TV-vært Rasmus Staghøj er særligt kendt for i mange år at have været vært på TV 2 Sport, hvor bl.a. har dækket Tour De France. Lige nu er han vært på Go' Morgen Danmark.

Rasmus Staghøj har Asta Björk som dansepartner. Hun har vundet 'Vild med dans' hele to gange - første gang i i 2018 med skuespiller Simon Stenspil og så i 2021 med sangeren Jimilian.

Sara Lygum og Damian Czarnecki

Sara Lygum har været vært på hele 16 sæsoner af det populære '3 x Beliggenhed' og nu er hun altså klar til selv at være med i et program.

Sara Lygum og Damian Czarnecki vild med dans.jpg

Her kan du læse 4 ting, som du måske ikke vidste om Sara Lygum.

TV-værten skal danse med Damian Czarnecki.

Dot Wessman og Nikolaj lund

Dot Wessmann har været bakkesangerinde på Bakken. Hun ejer selv ‘Bakkens Hvile’, hvor hun gennem mange år har optrådt med sang og dans, og så har hun dertil seks forlystelser og har 40 ansatte.

Privat danner hun par med Dansk Folkepartis formand, Morten Messerschimdt, som glæder sig meget til at følge hende i ’Vild med dans’, skriver han på sin Facebookside:

Dot Wessman og Nikolaj lund vild med dans.jpg

”Indrømmet – det er ikke mange sæsoner af vild med dans, jeg har fulgt. Men til efteråret bliver det anderledes. Der er ikke meget, jeg glæder mig så meget til som at se Dot på dansegulvet sammen med de andre dygtige deltagere.”

Læs vores store interview med Dot Wessman her. Der fortæller hun om, hvordan parret mødte hinanden samt deres op- og nedture.

Victor Gairy Aasmul og Mille Funk

Du har med stor sandsynlighed allerede set Victor Gairy Aasmul i fjernsynet denne sommer. Han deltag nemlig i OL i Paris, hvor han sammen med holdet i den danske firerkajak i 500 meter nåede semifinalen.

Victor Gairy Aasmul skal danse med Mille Funk, som er tilbage i 'Vild med dans' efter to års pause.

May Lifschitz og Mads Vad

Victor Gairy Aasmul og Mille Funk vild med dans.jpg

Du har allerede kunne se hende på TV i DR-serierne ‘Orkestret’ og ‘Yes No Maybe', og nu indtager May Lifschitz altså også 'Vild med dans'.

Hun er uddannet kunsthistoriker, men har i mange år også haft fokus på sit hverv som model og skuespiller. Derudover går hun meget op i at få en større repræsentation af LGBT+ personer i mediebilledet og har selv været den første transkønnede på forsiden af flere store magasiner.

Du kan læse vores store interview med May Lifschitz her.

Når nydanserne sammen med deres partnere indtager hele Danmarks dansegulv til september, bliver det uden Anne Laxholm ved dommerbordet til at bedømme deres præstation.

Efter at have uddelt point i 20 sæsoner, har den 72-årige dansedronning nemlig besluttet at trække sig fra programmet. Læs mere om hvorfor her.

Vi er spændte på, hvem der skal overtage pladsen ved dommerbordet.

May Lifschitz skal danse med Mads Vad, som har været med i hele 16 sæsoner af det populære danseprogram.

May Lifschitz og Mads Vad vild med dans.jpg

Philip May og Camilla Dalsgaard

Philip May satte med sin sprudlende personlighed i 2015 sit særlige præg på 'Paradise Hotel' og senere hen 'Divaer i junglen’. Efterfølgende har man kunne følge ham og konen Simone Hvenegaard, som mødte under 'Paradise Hotel' i programmet ‘Philip May og Simone’. I dag arbejder på et bosted, mens han uddanner sig til pædagogisk assistent.

Philip May har i 'Vild med dans' Camilla Dalsgaard som partner.

Kamal Hassan og Mie Moltke

Kamal Hassan er tidligere P3-vært og har i dag har de ugentlige podcast ‘Hav og Kamal’ og ‘Hjulspin’ på Podimo sammen med Havshen Nabaz.

Kamal Hassan skal danse med Mie Molkte.

Philip May og Camilla Dalsgaard vild med dans.jpg

Rachel Ellebye og Thomas Evers Poulsen

Du har kunne følge de første 18 år af Rachel Ellebyes liv i 'Årgang 0', og nu er hun altså klar til være tilbage på skærmen. Hun er ved at tage en kandidat i interkulturelle markedsstudier på Københavns Universitet og Copenhagen Business School.

Rachel Ellebye skal danse med Thomas Evers Poulsen, som har vundet 'Vild med dans' af to omgang. Først i 2015 med skuespiller Ena Spottag, og så i 2020 med skuespiller Merete Mærkedahl. Du kan læse vores seneste interview med den profesionelle danser her.

Morten Hemmingsen og Malene Østergaard

Kamal Hassan og Mie Moltke vild med dans.jpg

Skuespiller Morten Hemmingsen er med sine roller i ‘Badehotellet,’ ‘Sygeplejeskolen’, ‘Herrens Veje’, og i julekalenderen ‘Kometernes Jul’ også et velkendt TV-ansigt. Men at det bliver på et dansegulv og uden et manuskript, bliver noget ganske nyt.

Morten Hemmingsen skal danse med Malene Østergaard, som i 2022 vandt ‘Vild med dans' sammen med skuespilleren Caspar Phillipson.

Anna Munchog Eugen Miu

Anna Munch iværksætter, influencer og skuespiller, og du har måske allerede set hende i serien ‘Klassen’ og julekalenderen ‘Tinka og sjælens spejl’.

Rachel Ellebye og Thomas Evers Poulsen vild med dans.jpg

Eller måske er hun dukket op på de sociale medier, hvor hun har mere end 100.000 følgere på Instagram og 310.000 følgere på TikTok.

Anna Munch skal danse med Eugen Miu.

Morten Hemmingsen og Malene Østergaard vild med dans.jpg
Anna Munch og Eugen Miu vild med dans.jpg