Diane Keaton dater ikke længere, men romantik bliver man ikke for gammel til

Diane Keaton: Jeg har ikke haft en kæreste i 25 år

68-årige Diane Keaton kan stadig det med romantik. I hvert tilfælde er hun aktuel i den romantiske komedie "And So It Goes", hvor hun falder for en moden Michael Douglas.

– Det er ikke helt så realistisk for mig, siger Diane Keaton, der anser sit seneste rigtige forhold som værende det hun havde med Al Pacino - og det sluttede for snart 25 år siden. – Det er nemt og befriende at spille forelsket på film. Men det er meget sværere i virkeligheden. Jeg kan ikke forestille mig at gå på en date. Det kommer bare ikke til at ske.

Men hun nyder at spille over for Michael Douglas – ligesom hun nød at spille over for Jack Nicholson i "Something's Got to Give" for nogle år siden. Hun nyder faktisk også oprigtigt at skulle flirte med dem og kysse på dem.

– Alle kys er dejlige, siger Diane Keaton med et lille grin. – Jeg har aldrig fået et dårligt kys på film.

Diane Keaton er nok mest kendt for sine film fra 1970erne, hvor hun lavede hele seks film med Woody Allen – deriblandt "Annie Hall" . Hun levede også sammen med ham i en årrække, og hun påstår, at det var den eneste mand, der kunne holde ud at leve sammen med hende.

– For mig handler det om at føle sig i live, siger Keaton om stadig at spille skuespil i en moden alder. – Når man spiller skuespil, fortæller man en historie, og det er bare noget af det bedste, jeg ved. Selv at spille denne kvinde, som er knust, genert og græder meget – men hun er et godt menneske, som finder kærligheden. Det er dejligt at være med til at fortælle denne historie.

Bonus: Diane Keaton har skrevet sine memoirs og kalder den "Let's Just Say It Wasn't Pretty".

"Det er aldrig for sent" har premiere 4. september og kan ses i biografer over hele landet.



LÆS OGSÅ: Et øjeblik med Mia Wasikowska