Østers med topping
Østers med mango- eller ingefærtopping er den perfekte start på en lækker nytårsmiddag. Opskriften finder du her:
Østers med topping.
Beregn 3-6 østers pr. person
Mangotopping
Til ca. 12 østers
1 solmoden mango
4-5 spsk hakkede ristede cashewnødder
saft fra ½-1 limefrugt
½ finthakket rød, mild chili
2-3 spsk finthakket frisk koriander.
Mangoen skrælles, og kødet skæres i bittesmå tern som blandes med de finthakkede ristede cashewnødder, limesaft, finthakket chili og frisk koriander.
Ingefærtopping
Til ca. 12 østers
Annonse
4 kugler syltet ingefær i sirupslage
2-3 forårsløg
saft fra ½-1 limefrugt.
Hak ingefær og forårsløg helt fint og bland det i en skål, og kom friskpresset limesaft henover.
Lækre drinks til nytårsaften
-
Skøn cocktail til nytårsaften: Bulldog Tom Collins
-
Festlig champagnecocktail med appelsin & campari
-
Velkomstdrink: Bobler med ingefær, citrus og mynte
-
Champagnemojito
-
Spændende cocktails til nytårsaften: Amaretto 23, Bubbly Cherry & Hot Buttered Scotch
-
Nytårsbobler med granatæble og lime
-
Champagne cocktail
-
Velkomstdrink: Bellini og sprøde brød med lakse-tatar
-
Skøn drink: Aperol Spritz
Skønne opskrifter til nytårsaften
-
Spændende cocktails til nytårsaften: Amaretto 23, Bubbly Cherry & Hot Buttered Scotch
-
Østers au naturel
-
Gratinerede østers - den perfekte forret til nytår
-
Jomfruhummersalat
-
Oksefilet med marinerede løg og gratineret kartoffel
-
Fragilite med choko-mokkacreme og solbær
-
Opskrift på Blomsterbergs nougatkræs
-
Sådan laver du den bedste kransekage til nytårsaften
-
Kransekage med pistacie