Fællesspisning i Folkehuset Absalon

Redaktionen anbefaler: Her er 3 ting, som kan kaste varme over dine regnfulde efterårsdage

Journalist Caroline Højrup Heidemanns yndlingsårstid er efterår, hun elsker nemlig den ro og det nærvær, der ofte følger med de faldende temperaturer og korte dage. Her får du hendes anbefalinger, der kan kaste lys, varme – og en smule romantik – over dine regnfulde og ruskende efterårsdage.

Mad

Fællesspisning i Absalon

Hvis du bor i københavnsområdet, vil jeg anbefale dig at tage ind i Folkehuset Absalon på Vesterbro og deltage i deres fællesspisning. 

Det bliver afholdt alle ugens dage, så der er rig mulighed for at tage plads ved langbordet og dele mad og samtaler med folk i alle aldre, som man måske ikke ellers ville være faldet i snak med – og det er både enormt hyggeligt og lærerigt. Det bedste af det hele er, at det kun koster 60 kroner at spise med!

Se mere på Absaloncph.dk

Film

Muligvis årets film?

To af mine yndlingsskuespillere er Florence Pugh og Andrew Garfield, og derfor er jeg mildest talt begejstret for, at de to spiller sammen i den nye film ”We Live In Time.”

I filmen følger man deres kærlighedshistorie, fra de møder hinanden og forelsker sig, til de pludselig står over for en livsændrende realitet, der vender deres liv på hovedet. 

Bare man ser traileren, kommer man hele følelsesregistret igennem, så jeg vil anbefale dig at tage kleenex med i biografen, når du skal se filmen i sin fulde længde.

'We live in time' er i biograferne lige nu.

Bøger

Efterår = læsetid

Er der noget bedre end at læse en god bog, når vejret er gråt og kedeligt? Ikke hvis du spørger mig. Læs 'Yellowface' af Rebecca F. Kuang, hvis du vil blive klogere på privilegieblindhed uden at føle dig belært. 

'Det halve Malmø består af fyre, der har dumpet mig' af Amanda Romare, hvis du er i humør til at blive underholdt og forarget over nutidens datingscene. 

Og læs 'Happy Place' af Emily Henry, når du vil leve dig ind i en kærlighedshistorie, der både får dit hjerte til at flyde over og giver dig ondt i hjertekulen.

Om Caroline Højrup Heidemann

  • Journalist på alt.dk og medvært på ALT for damernes podcast 'Skål Søster'. 
  • Hun elsker at opdage nye kaffesteder, diskoteker og kroge i København med sine veninder og at sumpe i sofaen med en god serie eller bog. 
  • Hun bor alene i en lejlighed på Vesterbro.