Skifte job
Det er vigtigt at stole på dig selv og dine egne beslutninger - også når du skal skifte job, mener Rikke Hertz.

Overvejer du at skifte job, har Rikke Hertz disse råd til dig

Efter 16 år på samme arbejdsplads overvejer en læser at skifte job, grundet besparelser og omstrukturering. Læs her, hvad Rikke Hertz råder læseren til at gøre, og vigtigheden i at stole på sig selv og sine beslutninger.

Spørgsmål om jobskifte

Efter 16 år på min nuværende arbejdsplads overvejer jeg at skifte på grund af besparelser og omstrukturering.

Skal jeg vende tilbage til en tidligere arbejdsplads, prøve noget nyt eller satse på at blive selvstændig kropsterapeut?

Rikke Hertz råder til at vælge det kendte, og til at tro på sig selv

I denne periode af usikkerhed er det afgørende at lytte til dit indre kompas. Tag dig tid til daglig meditation og stille refleksion. Visualiser de tre valgmuligheder og mærk, hvilken sti der resonerer dybest med din sjæl.

Husk, du har kraften til at skabe det liv, der bringer dig glæde og mening. En god øvelse er at nedskrive dine mål og drømme. Der sker nemlig noget magisk, når vi gør dette, og vi øger samtidig sandsynligheden for at realisere vores mål.

Min fornemmelse er, at det vil give dig mest ro at arbejde med noget, du kender, mens du folder din kropsterapipraksis ud. Hvis denne vej nærer og beriger dig, kan du naturligt skrue mere op for denne praksis løbende.

2Samtidig er det vigtigt at søge støtte fra dine nærmeste. Åbn dialogen med dem om dine overvejelser, og del dine tanker og følelser.

Deres perspektiver kan belyse aspekter, som du måske ikke har overvejet. Værdsæt nuet og de små glæder i hverdagen, da de kan lede dig mod en vej, der bedst matcher din sjæl.

Selvom det kan virke som en kompleks beslutning, har du den indre visdom og styrke til at navigere i disse valg. Lad kærligheden til dig selv og troen på din egen kapacitet lede vejen.

Om Rikke Hertz

Rikke Hertz
  • Spirituel rådgiver og clairvoyant medie og har over 20 års erfaring med rådgivning inden for forretnings-, ledelses, personlig og spirituel udvikling.
  • Forfatter til en række bøger om spiritualitet og kendt fra tv-serien ”Nærkontakt”.
  • Én gang om måneden vil Rikke besvare spørgsmål fra jer læsere her i bladet. Hvis du har et spørgsmål, kan du sende det til info@rikkehertz.com, så kan det være, at det kommer med i næste udgave af ”Spørg om spiritualitet”.