Få råd til at leve det liv, du drømmer om

Kom med til ALT for damernes næste salon og mød tre eksperter, der ved alt om, hvordan du får det bedste ud af din pension og investeringer.

Går du og drømmer om at kunne trække dig tilbage fra arbejdsmarkedet måske allerede som 60-årig?

Eller drømmer du om at kunne tage ud at rejse et år med din familie?

Eller om at kunne starte din egen virksomhed?

Fælles for det hele er, at det kræver en plan. En økonomisk plan. Du skal tage beslutninger allerede i dag for at få dine fremtidsdrømme til at gå i opfyldelse.

Sådan lyder rådet fra Helle Snedker, der er kundedirektør i Formuepleje.

"Vi kvinder er bedre og bedre uddannet; vi får gode vellønnede jobs og tager masser af ansvar. Hvordan kan det så være, at vi fortsat ikke er økonomiministre i vores egne liv, spørger hun og giver sit første og vigtigste tip, når du skal tage beslutninger for din økonomiske fremtid."

"Det handler om TID, SKAT og RISIKOVILLIGHED. Tiden er det vigtigste. Jo før du går i gang med din plan, jo mindre forbrug skal du opgive nu – for at kunne forbruge senere," siger Helle Snedker.

Kvinder sparer 24 procent mindre op i pension, blandt andet fordi vi gennem livet får lavere løn og arbejder mere deltid. Hvis du gerne vil have bedre styr på din pension og privatøkomi, så kom med til ALT for damernes salon d. 10. oktober, hvor du både kan møde Helle Snedker samt løvinde og stifter af Nordic Female Founders, Anne Stampe Olesen, og advokat Mette Melgaard Sall.

De kommer med hver deres viden og gode råd i forhold til, hvordan du bedst investerer dine penge.

Her får du lige det første tip af Anne Stampe:

"Et godt råd er at sikre, at du har din egen pensionsordning og ikke lader din mand have den store pension, som I vil skulle dele, hvis I en dag skal skilles. Sørg for at have din egen aftale og at få betalt ind til den."

Arrangementet foregår på Værkmestergade 25 i Aarhus, og du får mad, drikke og en goodiebag. Du kan tilmelde dig på saloner.alt.dk

Tag ansvar for din økonomi - og få råd til din fremtid!

Har du (også) tendens til at udskyde beslutninger om budget, investering og pension til i morgen?

Nu har du chancen for at gøre noget ved det, tage magten over din egen økonomi og gøre noget aktivt for at sikre, at dine drømme kan blive til virkelighed.

ALT for damerne inviterer til salonaften i samarbejde med Formuepleje, hvor du får inspiration og råd fra tre kvinder, der hver dag hjælper kvinder med at tage økonomiske beslutninger og opnå deres mål!

Mød både iværksætter og løve Anne Stampe Olesen, investeringsrådgiver Helle Snedker og advokat Mette Melgaard Sall, der er klar til at svare på alle jeres spørgsmål.

Læs meget mere på www.saloner.alt.dk.