Søren og Morten fra Gift ved første blik

Gift ved første blik: Har datet tidligere deltager

Søren og Morten fra 'Gift ved første blik' frygtede at kende hinanden. Men i virkeligheden kender den ene en tidligere deltager fra programmet.

Denne artikel er første gang udgivet hos HER&NU. Dette er en redigeret udgave. 

Den opmærksomme seer bemærkede måske et kendt ansigt under vielsen af Lone og Lars. Det var nemlig den tidligere deltager Anders Reinholdt Jonssen, der viede parret i årets 'Gift ved første blik'-sæson. 

Anders er pressechef for Natur- og Fritidsområdet på Københavns Rådhus, og i den forbindelse er han blevet giftefoged.

Så da DR ringede til Københavns Rådhus for at efterspørge en giftefoged, var det helt tilfældigt Anders, der passede pressetelefonen. Han meldte sig så på banen som giftefoged og blev atter en del af programmet. 

Det fortæller han i det nyeste afsnit af podcasten 'Grebet af GVFB', som kan høres på Podimo.

Det er to år siden, Anders selv blev gift for rullende kameraer med sin nu eksmand, Sebastian, så han har ikke svært ved at sætte sig i deltagernes sko. Det er dog ikke kun Lone og Lars, Anders har haft inde på livet.

"Jeg var faktisk en gang på en date med Søren (som i programmet er blevet gift med Morten, red.). Han var super sød. Vi drak cocktails," fortæller Anders i podcasten.

Sebastian og Anders Gift ved første blik
Anders og Sebastian, da de blev gift ved første blik.

Til trods for sit kendskab til den ene part er Morten Mortensen og Søren Staun ikke et af de par, som Anders tror mest på.

"Jeg synes bare, at de par der kommer totalt hurtigt fra start i det her program uden at lære hinanden at kende, de crasher voldsomt," fastslår Anders.

Til gengæld tror Anders mest på Nina og Rolf, som han håber allerede er i gang med at lave små babyer med krøllet hår. Han hepper også ekstra på Lone og Lars, fordi han har haft dem inde på livet som giftefoged.

Hør hele afsnittet af 'Besat af GVFB' på Podimo.