Danmarks sødeste kassedame 2023

Vær med til at indstille Danmarks sødeste kassedame m/k 2023

En af landets mange søde og skønne kasseassistenter arbejder sikkert i en butik i nærheden af dig. Så skriv til os og fortæl, hvorfor han eller hun skal vinde titlen som Danmarks sødeste kassedame m/k 2023 og de mange fine præmier.

Lykønskningerne og kommentarerne på Facebook var mange, da Martin Frederiksen fra Irma i Roskilde en mandag midt i maj sidste år blev kåret som Danmarks sødeste kassedame m/k 2022.

”Så velfortjent,” lød det fra alle sider.

Hovedpersonen selv var ganske overvældet og kunne ikke finde ud af, hvad han skulle sige, da Hjemmets chefredaktør, Marianne Gram, kom ind i butikken for at overraske ham med hyldest og gevinster fulgt af fotografer, journalister og Irma-folk.

Danmarks sødeste kassedame 2022
Chefredaktør Marianne Gram overrækker Hjemmets gavecheck på 10.000 kr. til Martin Frederiksen.

Jeg tænkte, ”Hold da kæft, er det mig? Er det i dag?”, sagde han og tilføjede:

"Det betyder rigtig meget, for det er mine kunder, der har nomineret mig."

Selv havde han denne forklaring på, at netop han blev Danmarks sødeste kassedame m/k 2022:

"Enhver kan sidde ved kassen og bare køre varerne igennem, men man skal også kunne være social med kunderne og snakke og hygge og give dem en god oplevelse."

Danmarks sødeste kassedame 2022

Nu er det blevet tid til at kåre Danmarks sødeste kassedame m/k for tiende gang, og igen i år har vi brug for din hjælp til at finde ham eller hende. Sidste år skrev hele 896 læsere til os for at indstille ikke færre end 328 søde kassedamer m/k fra hele landet, og vi håber, at lige så mange vil bidrage i år.

Når redaktionen har modtaget alle indstillingerne, udvælger vi fem finalister, som vi præsenterer i bladet og på Facebook. Derefter er det op til jer læsere at stemme om, hvem der er Danmarks sødeste kassedame 2023. Med titlen følger også mange flotte præmier, som du kan se og læse om lige her.

Sådan gør du

Send os en e-mail eller et brev og fortæl, hvem du indstiller, og hvorfor du synes,

at vedkommende er Danmarks sødeste kassedame m/k.

Husk at skrive både kassedamens navn og butikkens navn og adresse.

Send e-mailen til:

Danmarks.Soedeste.Kassedame@hjemmet.dk

Send brevet til:

Hjemmet

Postboks 252

2100 København Ø.

Mærk kuverten ”Danmarks sødeste kassedame”.

Brev eller e-mail skal være os i hænde senest 30. januar 2023.

Præmieliste: Danmarks sødeste kassedame m/k 2023

Vinderen af konkurrencen Danmarks sødeste kassedame får en række flotte præmier til en samlet værdi af over 26.000 kr. Alt sammen skattefrit.

Samlet værdi af præmier: 26.114 kr.

Trøstepræmier

De fire finalister får hver en gavecheck fra Hjemmet på 1.500 kr. samt en lækker trøstepræmie med chokolade til en værdi af 200 kr.

Samlet værdi: 1.700 kr. pr. præmie.

Ekstra præmier

Alle søde kassedamer m/k fortjener en ekstra anerkendelse. Derfor trækker Hjemmet igen i år lod om 10 præmier à 1000 kr. blandt alle indstillede.