Børnefødselsdag

Guide: Hold fødselsdag for klassen

Kan du også få sved på panden ved tanken om børnefødselsdag? Alt det, der skal være på plads, planlægges, købes og gøres, for at både du og dit barn synes, festen er en succes. Ingen panik!

Gaver, gæster, god mad og underholdning. Der er masser af faktorer, som skal være i top og spille sammen, når du skal planlægge og holde årets vigtigste fest – dit barns fødselsdag. De fleste af os kan godt blive lidt stressede, bare ved tanken, men fat mod. Der er masser af muligheder for succes uden sved på panden hos hverken store eller små. Det hele handler nemlig om gode regler og planlægning.

Gavepolitik

Hvem skal med?

Fødselsdagsregler: 1, 2, mangebørn

Tid og sted

Børnefødselsdag: Indbydelser, lege og opskrifter

Hvad skal I lave?

Og så er det en rigtig god idé at have sørget for nogle udfordringer – konkurrencer eller kampe, for eksempel sportskampe, for en drengegruppe. De fleste piger er typisk mere indstillede på at sidde i ro og mag og lege i grupper. Men det er vigtigt, at du som forælder er meget opmærksom på, om nogle i pigegruppen er alene eller uden for legen. Og pigerne kan også sagtens have godt af noget fysisk udfoldelse undervejs.