Lagkage med bær 10 pers.
3 lagkagebunde, ½ l piskefløde, 100 g makroner, 3 spsk. vaniljesukker, 1 kg bær (jordbær og hindbær). Pynt: Citronmelisse, flormelis, rosa pastafarve, fondant, sommerfugleform og rose. Pisk fløden til skum. Knus makronerne, og vend dem i flødeskummet med vaniljen. Mos halvdelen af bærrene. Si saften fra bærrene, og hæld den ud over 2 af lagkagebundene. Vend bærrene i cremen. Smør halvdelen af cremen ud på den ene af lagkagebundene med saft. Læg den næste bund med saft ovenpå, og gentag med cremen. Læg den sidste bund på kagen. Indfarv fondanten med rosa pastafarve. Rul fondanten ud, og stik sommerfugle ud med sommerfugleformen. Rør lidt vand i flormelissen til en tyk glasur. Fordel glasuren på kagen. Sæt en rose i midten. Pynt med bær, citronmelisse og sommerfugle. Pynt siderne af kagen med flødeskum og bær. Grundopskrift på bunde 3 bunde Ingredienser: 100 g smør, 150 g sukker, 3 æg, 150 g hvedemel, 1 tsk. bagepulver og smør til formen. Lad smørret stå ude, til det bliver blødt. Rør smør og sukker luftigt. Rør æggene i et ad gangen. Bland mel og bagepulver, og vend det i æggeblandingen. Klip et stykke bagepapir efter springformens størrelse, og læg det i bunden. Smør springformens sider, og hæld en tredjedel af dejen i. Bag bunden i ca. 7-8 min. Bag alle tre bunde.