Mandag: Peberkylling med nudler

Ingredienser:

500 g kyllingebryst i strimler

Marinade:

2 spsk. god jomfruolivenolie

1 spsk. puddersukker

Saften af ½ citron

Masser af soja

4 fed knust hvidløg

Rapsolie

1 courgette i julienne

1 løg, halveres og skæres i skiver

250 g champignon i skiver

50 g sukkerærter i strimler

100 g cashewnødder

250 g kinesiske ægnudler

½ l hønsebouillon

Sådan gør du:

Kyllingen lægges i marinade mindst 20 min. gerne natten over i køleskab.

Kyllingen gennemsteges i olie på en pande.

Courgette, løg og svampe tilsættes og steger med i 3 min.

Til sidst tilsættes sukkerærter og cashewnødder.

Ægnudlerne koger i hønsebouillon efter anvisning på pakken og vendes i kyllingeretten.

Servér med brød til.

Tilberedningstid: ca. 30 min.