Mandag: Peberkylling med nudler
Ingredienser:
500 g kyllingebryst i strimler
Marinade:
2 spsk. god jomfruolivenolie
1 spsk. puddersukker
Saften af ½ citron
Masser af soja
4 fed knust hvidløg
Rapsolie
1 courgette i julienne
1 løg, halveres og skæres i skiver
250 g champignon i skiver
Annonse
50 g sukkerærter i strimler
100 g cashewnødder
250 g kinesiske ægnudler
½ l hønsebouillon
Sådan gør du:
Kyllingen lægges i marinade mindst 20 min. gerne natten over i køleskab.
Kyllingen gennemsteges i olie på en pande.
Courgette, løg og svampe tilsættes og steger med i 3 min.
Til sidst tilsættes sukkerærter og cashewnødder.
Ægnudlerne koger i hønsebouillon efter anvisning på pakken og vendes i kyllingeretten.
Servér med brød til.
Tilberedningstid: ca. 30 min.