Vores Børn podcast

Podcast: Sådan overlever I familieferien

I denne episode af 'Når 2 bliver til 3' kan du høre, hvorfor du måske skal skrue lidt ned for forventningerne til familieferien. Lyt med på Talk Town.

Har du forestillinger om gnidningsfri familiehygge, romantisk kærestetid og glade unger, der sover længe, når ferien starter? Måske du skal skrue forventningerne lidt ned. Det kan være noget af en udfordring at holde ferie som familie. Hvordan får vi flere gode oplevelser sammen? Det spørger chefredaktør Mette Hovmand-Stilling certificeret coach Daisy Løvendahl om i denne episode af 'Når 2 bliver til 3'.

Find alle episoder af 'Når 2 bliver til 3' på Talk Town.

Talk Town - Historier du ikke kan slippe

FB_profilbillede.jpg

Lyt til de bedste podcasts i appen Talk Town.

Talk Town er Egmont Publishings podcastunivers med masser af podcasts for både børn og voksne. Det er gratis for alle, der abonnerer på Egmonts ugeblade eller magasiner og koster ellers 59 kr/mdr. De første 14 dage er gratis og uden binding.

Find stærke, personlige fortællinger og masser af inspiration om alt fra parforhold og børn til mode og sundhed. Talk Town er et nyt podcastunivers med kvalitetsindhold fra velkendte brands som ALT for damerne, Euroman, FIT Living, Vores Børn, ALT.dk mm.

Prøv 14 dage GRATIS nu.

Kun 59 kr./md. efter endt prøveperiode. Ingen binding

Download via iTunes lige her

Download via GooglePlay lige her