Torsdag: Kyllingebryst med estragon- og sennepssauce

Ingredienser:

Olie til stegning

4 kyllingebryster uden skind

4 skalotteløg, i tynde skiver

1 dl hvidvin

½ l. kyllingebouillon

2 dl creme fraiche 18 %

50 g dijonsennep

15 g frisk estragon

Tilbehør: 400 g kogt pasta

Sådan gør du:

Forvarm ovnen til 180º.

Steg kyllingebrysterne til de er gyldenbrune. Læg dem i et ildfast fad. Sæt fadet i ovnen og lad det stege i endnu 10-15 min, til saften er klar, når man stikker en kødnål ind i midten.

Sautér skalotteløg på en pande, til de er bløde. Kom vin ved og lad den koge næsten helt ind. Tilsæt bouillonen og lad det simre 5-10 min., til saucen er tyk.

Si saucen over i en ren kaserolle, tilsæt creme fraiche og lad det simre i 5 min. rør sennep i og smag til med salt og peber. Hak estragon og kom den i saucen lige før servering, så den beholder sin farve.

Tilberedningstid: ca. 1 time

Energifordeling:

Protein 27,9 %

Fedt 38,6 %

Kulhydrat 29,8 %