Louise fandt sit yndlingsmøbel på DBA: "Den skaber et godt pop i stuen"

I en lejlighed har Louise Nygaard skabt et hyggeligt og personligt hjem til hende og sønnen ved at indrette sig med nyt og gammelt. Kom indenfor i Ugens Instagram-bolig, som tilhører @_louilouii.

I en lejlighed i Herlev bor Louise Nygaard med sin søn, Ernst.

Selvom hjemmet ikke er særlig stort, har Louise udnyttet pladsen på fineste vis ved at gøre stuen og spisestuen til lejlighedens hjerte.

Rundt i hjemmet har hun blandet nye møbler og nips med genbrug, hvilket gør hendes indretningsstil meget personlig.

"Jeg går meget efter, hvad der tiltaler mig, og ikke så meget efter, hvad der er populært lige nu. Selvfølgelig kan jeg godt blive inspireret af tendenser, men jeg synes altid, at jeg formår at lave mit eget take på det," siger hun til alt.dk.

Kom med indenfor hos @_louilouii, som er denne uges Instagram-bolig.

Hvor har du fået interessen for boligindretning fra?

Jeg har altid elsket boligindretning. Selv på mit teenageværelse gik jeg meget op i, hvordan der så ud, og jeg rykkede rundt og købte små nipsting og plakater, så der var pænt.

Hvad bliver du inspireret af?

Jeg elsker at få inspiration på Instagram, hvor jeg følger meget med hos andre boligindretningsprofiler. Jeg synes, det er spændende at se, hvordan andre indretter sig, og jeg elsker for eksempel også at kigge på boligannoncer, fordi jeg synes, det er sjovt at se andres hjem.

Louise Nygaard

27 år gammel.

Er lige nu på barsel, men arbejder til daglig som marketing koordinator hos One & Only Musicals i København.

Bor i en 72 kvadratmeter leje-lejlighed med sin søn Ernst og står bag profilen @_louilouii på Instagram.

Hvad er det seneste, du har købt til din bolig?

Det seneste, jeg har købt, er et lyserødt tryk fra Sidse Friis. Jeg har længe gerne villet have et af hendes flotte værker, og nu skulle det være.

Hvad høster flest likes, når du deler det på Instagram?

Det, der giver flest likes, er helt klart børneværelset med det flotte vægtæppe fra Ferm Living. Ellers er det nok mit spisebords-setup med bogkasserne og den store, pink plakat i baggrunden.

Hvilken ting har overlevet længst i dit hjem?

Det må være mit spejl i mit soveværelse. Det hang i mine forældres gang i mit første barndomshjem, og da vi flyttede, fik jeg det til mit værelse. Det har fulgt mig lige siden.

Hvilken ting holder du mest af i din bolig?

Jeg er rigtig glad for mit karlekammerskab, som jeg har malet i en virkelig flot dyb-blå farve. Jeg fandt det på DBA og hentede det samme dag. Det har sådan en fin detalje med blomster-indgravering på lågen, og så giver den blå farve et godt pop i stuen.

Hvad er den grimmeste ting i dit hjem, som du elsker alligevel?

Det må nok igen være mit spejl. Jeg synes faktisk ikke, det er særlig kønt, for det har sådan en gammel rokoko-vintage-ramme. Men det betyder bare noget særligt for mig alligevel.

Hvad er den sjoveste inspiration, som du har brugt i dit hjem?

Jeg lavede engang en væg med gamle tallerkener, fordi jeg havde set det på restauranten Scarpetta på Nørrebro. Den beholdte jeg dog ikke så længe, men det var sjovt, så længe det varede.

Hvilken indretningsstil eller ting vil aldrig finde vej til dit hjem?

Sort, hvid og beige. Der skal helst være noget spræl, farve og personlighed.

Hvad er dit yndlingsrum i boligen? Og hvorfor?

Nu er det jo ikke den største lejlighed, men jeg elsker min stue/spisestue. Jeg synes, den er blevet rigtig hyggelig.

Hvad er det næste, der skal ske i dit hjem?

Da jeg flyttede, sagde jeg til mig selv, at nu skulle jeg have lidt mindre på væggene. MEN, jeg kan mærke, at det kribler i mig for at gøre hænge noget op alligevel, og jeg har så mange fine ting i kælderen. Så der går nok ikke lang tid, før jeg kaster mig ud i en lidt større billedevæg i stuen.

Hvem er dine favorit-Instagrammere, når det kommer til bolig?

@freya_asgersdatter

@femte.til.venstre

@miamortensen_

Louises bedste indretningstips

  • Gør dit hjem personligt.
  • Brug stærke farver i små mængder.
  • Indret dig med et godt mix af genbrug og nyt.