Vietmanesiske forårsruller

Nemt & lækkert: 3 friske ruller

Sund fingermad med sprøde grønsager, fisk og kød - perfekt til hverdag og fest.

4 stk.

Ingredienser

  • 1. Med beef, spinat & avokado
  • 4 ruller
  • 1 strimlet rød peber
  • 1 håndfuld babyspinat
  • 1 avokado i både
  • 75-100 g tyndtskåret roastbeef
  • wasabi efter smag
  • TILBEHØR:
  • Sushi-ingefær
  • 2. Med reje, agurk & forårsløg
  • 4 ruller
  • 10-12 store, kogte, pillede rejer
  • snittet hjertesalat
  • 1 dl hakket koriander og mynte
  • fintsnittet chili
  • 2 snittede forårsløg
  • ¼ agurk i strimler
  • DIP:
  • 5 spsk sojasauce
  • 1 tsk sesamolie
  • 3. Med laks, radise & sukkerærter
  • 4 ruller
  • 5-6 hakkede radiser
  • en håndfuld feldsalat
  • 1 dl hakket persille & dild
  • 4 skiver røget laks a 25-30 g
  • 4-5 strimlede sukkerærter
  • 2 tsk ristede lyse og sorte sesamfrø
  • DIP:
  • 1 dl sød chilisauce

Sådan gør du:

  1. Lav f.eks. rullerne af Spring Rolls Wrappers, som fås i større supermarkeder. Dyp først rullen i varmt vand, bred den ud på et fugtigt klæde, top op med dit favoritfyld, og luk.
  2. 1. Med beef, spinat & avokado
  3. Fordel fyldet på rullerne, buk, fold siderne ind, og rul dem sammen. Dyp dem i sød chilisauce, og server. 140 kcal pr. stk.
  4. 2. Med reje, agurk & forårsløg
  5. Fordel fyldet på rullerne, buk, fold siderne ind, og rul dem sammen. Dyp i sojasauce smagt til med sesamolie, og server. 90 kcal pr. stk.
  6. 3. Med laks, radise & sukkerærter
  7. Fordel fyldet på rullerne, buk, fold siderne ind, og rul dem sammen. Server med sushi-ingefær. 110 kcal pr. stk.