Nemt & lækkert: 3 friske ruller
Sund fingermad med sprøde grønsager, fisk og kød - perfekt til hverdag og fest.
4 stk.
Ingredienser
- 1. Med beef, spinat & avokado
- 4 ruller
- 1 strimlet rød peber
- 1 håndfuld babyspinat
- 1 avokado i både
- 75-100 g tyndtskåret roastbeef
- wasabi efter smag
- TILBEHØR:
- Sushi-ingefær
- 2. Med reje, agurk & forårsløg
- 4 ruller
- 10-12 store, kogte, pillede rejer
- snittet hjertesalat
- 1 dl hakket koriander og mynte
- fintsnittet chili
- 2 snittede forårsløg
- ¼ agurk i strimler
- DIP:
- 5 spsk sojasauce
- 1 tsk sesamolie
- 3. Med laks, radise & sukkerærter
- 4 ruller
- 5-6 hakkede radiser
- en håndfuld feldsalat
- 1 dl hakket persille & dild
- 4 skiver røget laks a 25-30 g
- 4-5 strimlede sukkerærter
- 2 tsk ristede lyse og sorte sesamfrø
- DIP:
- 1 dl sød chilisauce
Sådan gør du:
- Lav f.eks. rullerne af Spring Rolls Wrappers, som fås i større supermarkeder. Dyp først rullen i varmt vand, bred den ud på et fugtigt klæde, top op med dit favoritfyld, og luk.
- 1. Med beef, spinat & avokado
- Fordel fyldet på rullerne, buk, fold siderne ind, og rul dem sammen. Dyp dem i sød chilisauce, og server. 140 kcal pr. stk.
- 2. Med reje, agurk & forårsløg
- Fordel fyldet på rullerne, buk, fold siderne ind, og rul dem sammen. Dyp i sojasauce smagt til med sesamolie, og server. 90 kcal pr. stk.
- 3. Med laks, radise & sukkerærter
- Fordel fyldet på rullerne, buk, fold siderne ind, og rul dem sammen. Server med sushi-ingefær. 110 kcal pr. stk.