Hjemmets bedste opskrift på æbleflæsk
Nem opskrift på lækker æbleflæsk
Æbleflæsk til 4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Stegetid: 15-20 min.
- Ikke fryse-egnet
- (4 personer)
- 500 g fersk eller røget flæsk, af kogestykke eller stegestykke
- 1-1 1/4 kg æbler
- 100-125 g sukker
- Skær flæsket i skiver, ca. 1/2 cm tykke.
- Rist skiverne på en tør, varm pande. Tag skiverne fra panden.
- Vask æblerne, de skal ikke skrælles.
- Del æblerne, fjern blomst, stilk og kernehus og del dem i både.
- Kom æblerne i stegefedtet og steg dem møre under låg.
- Smag æbleflæsk til med sukker. Sukkermængden er afhængig af æblernes sødhed.
- Anret det varme æbleflæsk med flæskeskiverne ovenpå og giv groft rugbrød til.