Æbleflæsk
Lækker æbleflæsk til julefrokostbordet.
(4 pers.)
Total:30 minutter
Ingredienser
- 400-500 g svinebryst
- 1 kg æbler
- Lidt sukker
- Lidt brunede løg
Sådan laver du æbleflæsk
- Dup 400-500 g svinebryst i skiver tørre med køkkenrulle.
- Krydr med peber. Varm panden op ved god varme.
- Brun skiverne 1 min. på hver side.
- Skru ned til middelvarme, vend skiverne jævnligt, til de er gyldne og sprøde.
- Drys med salt.
- Læg skiverne på køkkenrulle i ca. 1 min.
- Rens 1 kg æbler for kernehus, og skær dem uskrællede i tynde både.
- Steg æblebådene møre i lidt af stegefedtet.
- Smag evt. til med lidt sukker. Fordel evt. let brunede løg over flæsket.