After Eight-brownies
Prøv at bruge de lækre After Eight-myntechokolader i en chokoladebrownie. Når du bager brownies med mørk chokolade og pebermyntechokolade, får du en ekstra lækker og meget klæg brownie. Er du vild med mintchokolade og brownies, så vil ELSKE disse brownies med After Eight. Opskriften får du her:
16 stk.
Total:45 minutter
Arbejdstid:25 minutter
Ingredienser
Det skal du bruge:
- 100 g mørk chokolade (hakket)
- 100 g smør
- 150 g farin
- 1 tsk vaniljepulver
- 2 æg
- 100 g hvedemel
- 100 g After Eight-myntechokolade (i kvarte)
- 100 g valnøddekerner (kan udelades eller erstattes med hasselnødder eller mandler)
Sådan bager du brownies med After Eight
- Tænd ovnen på 175 grader.
- Smelt chokolade og smør i en gryde ved meget lav varme.
- Hæld det over i en skål og rør farin og vanilje i.
- Pisk æggene let sammen og rør dem i chokoladen. Tilsæt mel, myntechokolade og valnødder.
- Fyld dejen i en form (20x20 cm) foret med bagepapir og bag kagen midt i ovnen i 20-25 min.
- Tjek med en tandstikker – dejen skal ikke være helt bagt, men heller ikke flydende. Dejen skal sætte sig på tandstikkeren som små, fugtige krummer.
- Lad kagen afkøle på en rist, før den skæres i 4x4 stykker.