After Eight-brownies

After Eight-brownies

Prøv at bruge de lÌkre After Eight-myntechokolader i en chokoladebrownie. Nür du bager brownies med mørk chokolade og pebermyntechokolade, für du en ekstra lÌkker og meget klÌg brownie. Er du vild med mintchokolade og brownies, sü vil ELSKE disse brownies med After Eight. Opskriften für du her:

16 stk.

Total:45 minutter

Arbejdstid:25 minutter

Ingredienser

Det skal du bruge:

  • 100 g mørk chokolade (hakket)
  • 100 g smør
  • 150 g farin
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 2 ĂŚg
  • 100 g hvedemel
  • 100 g After Eight-myntechokolade (i kvarte)
  • 100 g valnøddekerner (kan udelades eller erstattes med hasselnødder eller mandler)

SĂĽdan bager du brownies med After Eight

  1. TĂŚnd ovnen pĂĽ 175 grader.
  2. Smelt chokolade og smør i en gryde ved meget lav varme.
  3. HÌld det over i en skül og rør farin og vanilje i.
  4. Pisk Ìggene let sammen og rør dem i chokoladen. TilsÌt mel, myntechokolade og valnødder.
  5. Fyld dejen i en form (20x20 cm) foret med bagepapir og bag kagen midt i ovnen i 20-25 min.
  6. Tjek med en tandstikker – dejen skal ikke være helt bagt, men heller ikke flydende. Dejen skal sætte sig på tandstikkeren som små, fugtige krummer.
  7. Lad kagen afkøle pü en rist, før den skÌres i 4x4 stykker.