Amerikanske pandekager med frugtsalat
Lækre amerikanske pandekager, som du kan lave til både brunch eller dessert. Frugtsalaten kan du variere alt efter sæson og smag
Amerikanske pandekager til 5 personer
Total:45 minutter
Ingredienser
- Dej:
- 2 æg
- 2 spsk rørsukker
- 3½ dl sødmælk
- 5 dl hvedemel
- 1 stang vanilje
- 2 tsk bagepulver
- 1 tsk salt
- 2 spsk smeltet smør
- smør til bagning.
- Frugtsalat:
- ½ galiamelon i kugler eller tern
- 100 g hindbær
- 100 g jordbær
- 100 g brombær
- 2 spsk ahornsirup.
Sådan laver du amerikanske pandekager
- 1. Pisk æg og rørsukker sammen i en skål, rør derefter mælken i. Bland mel, korn fra en stang vanilje, bagepulver og salt. Rør det derefter i æggemassen, til sidst røres smørret i. Lad dejen hvile i køleskabet i 30 minutter.
- 2. Vend frugterne sammen med ahornsirup og lad det trække indtil servering.
- 3. Steg pandekager på panden i smør – et par minutter på hver side. Servér med frugtsalat til.