Andebryst med grønkåls-avocadosalat
Nem og lækker hverdagsmad: Prøv denne opskrift på andebryst med grønkåls-avocadosalat
4 personer
Total:25 minutter
Ingredienser
- 2 andebryst, ca. 300 g stykket
- salt, peber
- Grønkålssalat:
- 250 g frisk grønkål
- 2 æbler
- 2 avocado
- 75 g grofthakkede nødder f.eks. valnødder
- 2 spsk. flydende honning
- Dressing:
- 3 spsk. olivenolie
- 2 spsk. æbleeddike
- 1 tsk. dijonsennep
- ½ tsk. sukker salt og peber
- Tilbehør:
- ovnstegte kartoffelbåde
Sådan gør du
- Snit andebrystskindet. Krydr kød og skind med salt og peber.
- Læg andebrysterne på en rist over en bradepande. Stil dem i ovnen ved 225 gr. i ca. 25 min. Lad kødet trække ca. 15 min. Skær kødet i tynde skrå skiver. Dryp gerne kødet med stegesky fra bradepanden.
- Skyl og afdryp grønkålsbladene. Hak dem fint, gerne i en foodprocessor. Skær æbler og avocadokød i tern. Bland grønkål, æble og avocado.
- Pisk dressingen sammen, og vend den i.
- Steg nødderne gyldne i honning på en pande. Køl dem af på bagepapir, og fordel dem over salaten. Server andebrysterne til.
Julens dejligste opskrifter
-
Sådan får du sværen på flæskestegen sprød
-
12 gode tip: Sådan laver du den bedste risengrød
-
5 lækre opskrifter: Sådan laver du nemt hvid gløgg
-
Jødekager: Den bedste opskrift
-
Hjemmelavede klejner: Farmors bedste opskrift
-
Blomsterbergs brunkager
-
Fedtebrød med romglasur
-
Test dig selv: Hvilken julesmåkage er du?
-
Julens varme drikke: Hvid gløgg med lakrids, romtoddy & julekaffe
-
Opskrift på de lækreste julefrikadeller
-
Vaniljekranse fra Den Gamle By
-
Klassisk ribbensteg med sprød svær
-
Julefrokost: Moderne opskrifter med et strejf af traditioner
-
Sådan finder du gaven til hende, der har alt