Andebryst med grønkåls-avocadosalat

Andebryst med grønkåls-avocadosalat

Nem og lækker hverdagsmad: Prøv denne opskrift på andebryst med grønkåls-avocadosalat

4 personer

Total:25 minutter

Ingredienser

  • 2 andebryst, ca. 300 g stykket
  • salt, peber
  • Grønkålssalat:
  • 250 g frisk grønkål
  • 2 æbler
  • 2 avocado
  • 75 g grofthakkede nødder f.eks. valnødder
  • 2 spsk. flydende honning
  • Dressing:
  • 3 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. æbleeddike
  • 1 tsk. dijonsennep
  • ½ tsk. sukker salt og peber
  • Tilbehør:
  • ovnstegte kartoffelbåde

Sådan gør du

  1. Snit andebrystskindet. Krydr kød og skind med salt og peber.
  2. Læg andebrysterne på en rist over en bradepande. Stil dem i ovnen ved 225 gr. i ca. 25 min. Lad kødet trække ca. 15 min. Skær kødet i tynde skrå skiver. Dryp gerne kødet med stegesky fra bradepanden.
  3. Skyl og afdryp grønkålsbladene. Hak dem fint, gerne i en foodprocessor. Skær æbler og avocadokød i tern. Bland grønkål, æble og avocado.
  4. Pisk dressingen sammen, og vend den i.
  5. Steg nødderne gyldne i honning på en pande. Køl dem af på bagepapir, og fordel dem over salaten. Server andebrysterne til.