En lækker og let måde at udnytte et andebryst på.

Andebryst med stegt julesalat, appelsin og granatæble

En lækker og let måde at udnytte et andebryst på.

4

Ingredienser

  • 2 julesalater
  • 1 appelsin
  • ½ granatæble
  • 1½ spsk olivenolie
  • salt, peber og lidt citronsaft
  • 1 spsk finthakket skalotteløg
  • bladene af 1-2 kviste estragon
  • stegt andebryst – 3-4 skiver pr person.

Sådan laver du andebryst med stegt julesalat, appelsin og granatæble

  1. Halvér julesalaten på langs. Pil eller skær skræl af appelsinen, halvér den, og skær den i skiver. Bank kernerne ud af granatæblet ved at give det nogle slag på skallen med en træske. Hold det halve granatæble hen over en skål, og bank det i bunden, til alle kernerne er drysset ud.
  2. Opvarm en pande med lidt olivenolie, og steg julesalaten 2-3 min. på hver side – krydr med salt, peber og citronsaft. Kom julesalaten på en tallerken, og drys med skalotteløg, estragon, appelsin, granatæblekerner og skiver af stegt andebryst, og server brød til.