Andebryst med stegt julesalat, appelsin og granatæble
En lækker og let måde at udnytte et andebryst på.
4
Ingredienser
- 2 julesalater
- 1 appelsin
- ½ granatæble
- 1½ spsk olivenolie
- salt, peber og lidt citronsaft
- 1 spsk finthakket skalotteløg
- bladene af 1-2 kviste estragon
- stegt andebryst – 3-4 skiver pr person.
Sådan laver du andebryst med stegt julesalat, appelsin og granatæble
- Halvér julesalaten på langs. Pil eller skær skræl af appelsinen, halvér den, og skær den i skiver. Bank kernerne ud af granatæblet ved at give det nogle slag på skallen med en træske. Hold det halve granatæble hen over en skål, og bank det i bunden, til alle kernerne er drysset ud.
- Opvarm en pande med lidt olivenolie, og steg julesalaten 2-3 min. på hver side – krydr med salt, peber og citronsaft. Kom julesalaten på en tallerken, og drys med skalotteløg, estragon, appelsin, granatæblekerner og skiver af stegt andebryst, og server brød til.