Appelsinfromage
Kalorier 247 kcal
Protein 15 g 23%
Kulhydrat 26 g 41%
Fedt 11 g 36%
Kostfibre 1 g
(1 person)
Ingredienser
- 1 blad husblas
- 125 g DDV-yoghurt (7%)
- 1½ dl appelsinsaft (friskpresset)
- appelsinskal (øko, revet)
- Åblomst multisød (efter smag)
- vaniljekorn
- ½ appelsin (til pynt)
- Kom husblassen i koldt vand, til den er blød. Hæld vandet fra og smelt husblassen i mikroovnen i 1 min. ved høj styrke.
- Rør yoghurt med appelsinsaft og smag til med appelsinskal, multisød og vaniljekorn.
- Tag en lille smule af yoghurtblandingen fra og rør den i den smeltede husblas, inden det røres sammen med resten.
- Kom fromagen i en lille skål og stil den koldt, til den er stivnet. Pynt fromagen med appelsinskiver.
- Find flere kalorielette opskrifter i én af
- Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »