Appelsinfromage

Appelsinfromage



Kalorier 247 kcal
Protein 15 g 23%
Kulhydrat 26 g 41%
Fedt 11 g 36%
Kostfibre 1 g

(1 person)

Ingredienser

  • 1 blad husblas
  • 125 g DDV-yoghurt (7%)
  • 1½ dl appelsinsaft (friskpresset)
  • appelsinskal (øko, revet)
  • Åblomst multisød (efter smag)
  • vaniljekorn
  • ½ appelsin (til pynt)

  1. Kom husblassen i koldt vand, til den er blød. Hæld vandet fra og smelt husblassen i mikroovnen i 1 min. ved høj styrke.
  2. Rør yoghurt med appelsinsaft og smag til med appelsinskal, multisød og vaniljekorn.
  3. Tag en lille smule af yoghurtblandingen fra og rør den i den smeltede husblas, inden det røres sammen med resten.
  4. Kom fromagen i en lille skål og stil den koldt, til den er stivnet. Pynt fromagen med appelsinskiver.
  5. Find flere kalorielette opskrifter i én af
  6. Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »