Asiatisk salat med oksekød og masser af farver
Der er en del snittearbejde til denne salat, men du kan sagtens lave grøntsager og dressing klar, inden dine gæster kommer.
4
Ingredienser
- 100 g sukkerærter
- 2 gulerødder
- 1 rød peberfrugt
- 1 agurk
- 4 stængler forårsløg
- 50 g ærtespirer
- 1 rød chili
- 1 bundt koriander
- 75 g ristede cashewnødder
- 500 g oksefilet/mørbrad eller flankesteak
- 1 spsk olie
- salt og peber
- Dressing:
- 4 tsk mørk sesamolie
- 2 tsk fiskesauce
- 1 lime, saft heraf
- 2 tsk rørsukker
- 20 g frisk ingefær, revet
Sådan gør du
- 1/ Blanchér sukkerærterne et kort øjeblik, og snit alle grøntsagerne meget fint.
- 2/ Hak chili, koriander og cashewnødder groft, og bland det med de øvrige grøntsager.
- 3/ Steg oksekødet i olie på en varm pande, indtil det er medium, lad det hvile nogle minutter, inden det skæres ud i tynde skiver. Anret salaten på et stort fad, og fordel kødet ovenpå.
- 4/ Rør alle ingredienser til dressingen godt sammen, og smag den til. Hæld dressingen over salaten, og servér med det samme.
- [405 kcal pr. person]
- Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter
SE OGSÅ på Hjemmet.dk: Høstmenu med græskar