Aubergineruller med feta og bacon
En delikat forret eller snack - bagte aubergineskiver fyldt med bacon og fetaost. Server de lækre ruller med bagte tomater til.
4 pers.
Ingredienser
- 2 auberginer
- 2 spsk. olivenolie
- 200 g fetaost
- 1 1/2 dl persille
- 8 skiver bacon
- 12 cherrytomater
- salt, peber
- Tilbehør:
- grøn salat evt. med pinjekerner og rødløg
- Skær auberginerne i 1 cm tykke skiver på langs. Der skal bruges 8 skiver.
- Læg dem på bagepapir på en bageplade. Pensl dem med olivenolie og bag dem 10 min. ved 200 gr. på midterste ovnribbe. Afkøl dem.
- Smuldr fetaosten, og bland den med persillen. Fordel det på aubergineskiverne, og rul skiverne sammen om fyldet. Rul bacon omkring.
- Læg rullerne i en smurt bradepande sammen med cherrytomater med et kryds i toppen. Krydr tomaterne med lidt salt og peber.
- Stil bradepanden i ovnen ved 200 gr. i ca. 30 min. på midterste ovnribbe.
- OM FETAOST Der er mange typer fetaost i butikkerne, både af ko-, får- og gedemælk. De smager forskelligt, så prøv dig frem til din favorit. Konsistensen er bedst i fetatyper, du selv brækker eller skærer i tern. Når du har åbnet en dåse fetaost, kan den holde sig 4-5 dage i køleskab.