Avocado salat med wasabidressing
4
Total:30 minutter
Ingredienser
- 1 broccoli
- 2 modne avocadoer
- 1 håndfuld græskarkerner
- 2 spsk mayonnaise
- 1 tsk wasabipasta
- 1 spsk hvidvinseddike
- salt og sort peber
- 1 rød chili.
Sådan laver du salaten
- 1. Skræl stokken på broccolien, og skær hele broccolien i store skiver. Blanchér dem i 1 minut i saltet vand, kom dem over i en sigte og skyl med koldt vand for at standse tilberedningen og sikre en smuk grøn farve.
- 2. Halvér avocadoerne, fjern stenen og skallen og skær i skiver. Rør en dressing af mayonnaise, wasabi, eddike, salt og peber. Tynd den evt. op med lidt vand for at få en flydende konsistens. Halver chilien, fjern kernerne og skær den i tynde strimler.
- 3. Arranger broccoli på et stort fad, kom avocadoskiver over og dryp dressingen henover. Pynt med græs-karkerner og chili.