Baconburger
Prøv en klassisk baconburger med HP-sovs.
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Stegetid: 15 min.
- Ingredienser:
- 500 g hakket oksekød (8-10% fedt)
- 1 skive lyst brød
- 2 spsk mælk
- 1-2 tsk HP-sovs (eller engelsk sovs)
- 150 g bacon (i skiver)
- salt og peber
- Endvidere:
- 4 burgerboller
- 4 spsk mayonnaise
- 4-8 salatblade
- 1-2 tomater (i skiver)
- Skær skorperne af brødet og riv det i små stykker. Mos det sammen med mælken og ælt massen i kødet sammen med HP-sovs, salt og peber.
- Del farsen i 4 portioner og form dem til bøffer.
- Steg baconskiverne sprøde på en pande og lad dem dryppe af på køkkenrulle.
- Steg nu bøfferne på panden 4-5 min. på hver side.
- Rist bollerne let og smør dem med mayonnaise.
- Læg dem sammen med salat, tomat, bøffer og bacon.