Baconburger

Baconburger

Prøv en klassisk baconburger med HP-sovs.

4 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stegetid: 15 min.
  • Ingredienser:
  • 500 g hakket oksekød (8-10% fedt)
  • 1 skive lyst brød
  • 2 spsk mælk
  • 1-2 tsk HP-sovs (eller engelsk sovs)
  • 150 g bacon (i skiver)
  • salt og peber
  • Endvidere:
  • 4 burgerboller
  • 4 spsk mayonnaise
  • 4-8 salatblade
  • 1-2 tomater (i skiver)

  1. Skær skorperne af brødet og riv det i små stykker. Mos det sammen med mælken og ælt massen i kødet sammen med HP-sovs, salt og peber.
  2. Del farsen i 4 portioner og form dem til bøffer.
  3. Steg baconskiverne sprøde på en pande og lad dem dryppe af på køkkenrulle.
  4. Steg nu bøfferne på panden 4-5 min. på hver side.
  5. Rist bollerne let og smør dem med mayonnaise.
  6. Læg dem sammen med salat, tomat, bøffer og bacon.