Småkager

Bag dine egne spiselige knapper

Disse fantastiske knap-kager er både bagt og smagt af børn - og er bestået med topkarakter!

Knapkager

(ca. 10-12 stk.)

200 g smør (stuetemperatur)

2 dl sukker

1 æg

6 dl hvedemel

½ tsk. bagepulver

¼ tsk. salt

1 æg til pensling

1 spsk. stødt kanel

1 dl sukker

1. Forvarm ovnen til 175 grader varmluft.

2. Pisk smør, sukker og æg sammen til en luftig masse med elpisker.

3. Bland mel, bagepulver og salt, og sigt i æggemassen. Ælt sammen til en fast dej.

4. Sæt dejen på køl i ca. 20 minutter. Rul så dejen ud mellem to stykker bagepapir. (Lad papiret have samme størrelse som bagepladen).

5. Udstik kagerne med et stort glas, og fjern den overskydende dej. Lav huller i kagerne med enden af en spisepind.

6. Pensl med sammenpisket æg. Bland kanel og sukker, og drys over. Bag i 12-15 minutter, eller til kagerne er lysebrune i kanten.


► SE OGSÅ: Lime småkager med glasur

► SE OGSÅ: Klassiske kager, du ikke kan sige nej til

► SE OGSÅ: Små lavendelkager