Bag dine egne spiselige knapper
Disse fantastiske knap-kager er både bagt og smagt af børn - og er bestået med topkarakter!
Knapkager
(ca. 10-12 stk.)
200 g smør (stuetemperatur)
2 dl sukker
1 æg
6 dl hvedemel
½ tsk. bagepulver
¼ tsk. salt
1 æg til pensling
1 spsk. stødt kanel
1 dl sukker
1. Forvarm ovnen til 175 grader varmluft.
2. Pisk smør, sukker og æg sammen til en luftig masse med elpisker.
3. Bland mel, bagepulver og salt, og sigt i æggemassen. Ælt sammen til en fast dej.
4. Sæt dejen på køl i ca. 20 minutter. Rul så dejen ud mellem to stykker bagepapir. (Lad papiret have samme størrelse som bagepladen).
5. Udstik kagerne med et stort glas, og fjern den overskydende dej. Lav huller i kagerne med enden af en spisepind.
6. Pensl med sammenpisket æg. Bland kanel og sukker, og drys over. Bag i 12-15 minutter, eller til kagerne er lysebrune i kanten.
► SE OGSÅ: Lime småkager med glasur
► SE OGSÅ: Klassiske kager, du ikke kan sige nej til
► SE OGSÅ: Små lavendelkager