Opskrift på bagel med kylling

Bagel med kylling

En frokostfavorit, der er nem at have med på job.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    437 Kcal
  • Fedt:
    38 %
  • Protein:
    23 %
  • Kulhydrat:
    39 %

1

Ingredienser

  • 60 g bagel
  • 10 g mayonnaise
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk sennep
  • 1 tsk tørret barbecuekrydderi
  • lidt salt
  • 1 tsk olie
  • 60 g tilberedt kylling (kogt eller stegt)
  • 150 g strimlede grønsager: rødløg, icebergsalat, tomater, agurk og syltede agurker.
  • 25 g cheddarost (max 45+).

Sådan laver du bagel med kylling:

  1. Flæk og rist bagelen. Smør den ene halvdel med mayonnaise, der er rørt op med presset hvidløg og den anden halvdel med sennep. Rør barbecuekrydderi og lidt salt sammen med olie. Vend kyllingekødet, der er skåret i skiver, heri.
  2. Læg kød, de strimlede grønsager og cheddarosten på bagelen med mayonnaisen. Læg den anden bagel med sennep ovenpå. Pak den herefter i madpakkepapir. Skær den midt over med papiret på, så den holdes sammen.

Tip!

Kan alle grønsagerne ikke være i bagelen, serveres de som en sidesalat eventuelt med en dressing eller med lidt citronsaft på.

Kostfibre: 5 g