Bagt kartoffel med chili-, ost og skinkefyld
En bagt kartoffel med fyld er en nem og lækker ret. Prøv f.eks. denne opskrift med chili, ost og skinke.
(4 personer)
Ingredienser
- Tidsforbrug: 2 timer
- Heraf arbejdstid: 30 minutter
- 4 store bagekartofler
- 4 tsk. smør
- 4 spsk. cremefraiche 9 %
- 150 g god kogt skinke
- 1 tsk. finthakket chili
- 3 spsk. hakket purløg
- salt, peber
- 150 g reven dansk cheddarost
- Tilbehør:
- blandet salat
- Skrub kartoflerne godt under koldt vand. Aftør dem, og læg dem i en smurt bradepande. Stil dem i ovnen ved 200 gr. i ca. 1-1¼ time, til de er heltgennembagte.
- Skær et kryds i toppen af hver kartoffel. Pres skindet på kartoflen lidt væk, så krydset åbner sig. Kom smør i hullerne.
- Bland cremefraiche, skinke, chili, purløg, salt og peber. Kom det i kartoflerne. Fordel ost over, og stil kartoflerne i ovnen ved 225 gr. i ca. 15 min., tilosten er smeltet og gylden.