Opskrift på bagt marcipan med trøffelfyld

Bagt marcipan med trøffelfyld

Til otte stk.

200 g Grand Cru marcipan

1 bæger pasteurisert

æggehvide

flormelis.

Trøffelfyld:

1½ dl piskefløde

½ dl glukosesirup

(fås hos specialkøbmænd,

erstattes evt. med honning)

200 g finthakket

mørk chokolade 70%.

Giv fløde og glukosesirup et opkog i en kasserolle, tag den af varmen, tilsæt chokolade, og lad den smelte. Rør i blandingen med en gummidejskraber, hæld trøffelmassen i en skål, og lad den stivne i køleskabet.

Del marcipanen i otte stykker. Læg en klump trøffelmasse på hvert, og form marcipanen til kugler omkring fyldet. Vend dem i letpisket æggehvide og tril dem dernæst i sigtet flormelis.

Læg konfektstykkerne på bagepapir på pladen, sæt den i en 175 grader varm ovn, og bag marcipanen i 12-15 minutter.