Bagte kartofler med tomat-mozzarella
(4 personer)
Ingredienser
- Tidsforbrug: 1¾
- Heraf arbejdstid: 30 minutter
- 8 mellemstore bagekartofler
- 2 spsk. olivenolie
- 5-6 tomater
- 250 g frisk mozzarella
- salt, peber
- 8 skiver parmaskinke
- lidt olivenolie
- frisk basilikum til pynt
- Tilbehør:
- grøn salat
- Skrub kartoflerne og tør dem. Prik dem med en gaffel, pensl dem med olivenolie, og læg dem i en bradepande. Bag kartoflerne i ovnen ved 200 gr. i ca. 1 time.
- Skær kartoflerne midt over. Stil dem i et ovnfast fad, og læg en skive tomat og en skive mozzarellaost oven på hver kartoffel.Dryp med lidt olivenolie, og krydr med salt og peber. Stil fadet i ovnen ved 225 gr. i 10- 15 min. på midterste ovnribbe, til osten smelter.
- Pynt med parmaskinke og basilikum.