Bagte torskeloins med porrer, gulerødder og ingefær

Bagte torskeloins med porrer, gulerødder og ingefær

Anrét grøntsagerne med den bagte fisk, og drys gerne med hakket persille. Denne ret kan du lave på 20 minutter og smager fantastisk.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    329 Kcal
  • Fedt:
    20 %
  • Protein:
    55 %
  • Kulhydrat:
    25 %

2 personer

Total:20 minutter

Ingredienser

  • 400 g torskeloins
  • 2 tsk. sesamolie
  • Salt og peber
  • 2 tsk. ingefær
  • 2 mellemstore porrer
  • 250 g gulerødder
  • Evt. hakket persille

Sådan gør du

  1. Læg fisken på en plade med bagepapir, pensl den med halvdelen af sesamolien, og drys salt og peber på.
  2. Bag fisken ved 200 grader i 8-10 minutter, til den er fast.
  3. Riv ingefæren, og snit gulerødderne fint.
  4. Varm den resterende sesamolie i en stor pande, og lynsteg ingefær, porrer og gulerødder under omrøring, til grøntsagerne er møre, men stadig har bid.
  5. Smag til med salt og peber.
  6. Anrét grøntsagerne med den bagte fisk, og drys gerne med hakket persille.