Baguette med brie, skinke og rucola
Næringsindhold
- Energi pr. person:360 Kcal
- Fedt:20 %
- Protein:29 %
- Kulhydrat:51 %
4
Ingredienser
- 1 godt, langtidshævet baguette
- 4-5 spsk god sennep, f.eks. Provencale fra Maille med rød peber og hvidløg
- 2 flækkede, grillede, flåede røde peberfrugter
- 1 bdt rucola
- 200 g brie Light President i skiver
- 100 g kogt, silkeskåret skinke.
Sådan gør du
- Flæk baguetten på langs. Smør top og bund let med sennep, del peberfrugterne i lidt mindre stykker og læg dem på sammen med rucola, oste- og skinkeskiver.
- Er der tid, så læg baguetten i let pres en times tid, før den skæres over, så er den nemmere at håndtere, når den skal spises.
- Et stykke bast eller husholdningssnor holder også fint sammen på alle herlighederne.