Opskrift på baguette med brie, skinke og rucola

Baguette med brie, skinke og rucola

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    360 Kcal
  • Fedt:
    20 %
  • Protein:
    29 %
  • Kulhydrat:
    51 %

4

Ingredienser

  • 1 godt, langtidshævet baguette
  • 4-5 spsk god sennep, f.eks. Provencale fra Maille med rød peber og hvidløg
  • 2 flækkede, grillede, flåede røde peberfrugter
  • 1 bdt rucola
  • 200 g brie Light President i skiver
  • 100 g kogt, silkeskåret skinke.

Sådan gør du

  1. Flæk baguetten på langs. Smør top og bund let med sennep, del peberfrugterne i lidt mindre stykker og læg dem på sammen med rucola, oste- og skinkeskiver.
  2. Er der tid, så læg baguetten i let pres en times tid, før den skæres over, så er den nemmere at håndtere, når den skal spises.
  3. Et stykke bast eller husholdningssnor holder også fint sammen på alle herlighederne.

TIP

Grillede peberfrugter kan holde sig i køleskabet 3-4 dage, så det kan godt betale sig at lave ekstra.