Opskrift på balsamicokylling a la cæsar

Balsamicokylling a la cæsar

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    486 Kcal
  • Fedt:
    20 %
  • Protein:
    37 %
  • Kulhydrat:
    43 %

4

Ingredienser

  • 4 kyllingefileter, 450 g
  • 2 spsk balsamico
  • 4 skiver lufttørret skinke
  • 400 g groft brød
  • 100 g græsk yoghurt 0,1%
  • 1 tsk worcestershiresauce
  • 1/2 tsk dijonsennep
  • 1 tsk citronsaft
  • 20 g friskrevet parmesan
  • salt, peber
  • 1/2 kg snittet savoj- eller spidskål
  • 1 stor håndfuld rucola
  • 40 g parmesan i flager.

Sådan gør du

  1. Marinér kyllingefileterne i balsamico mindst 1 time og pak dem ind i lufttørret skinke. Steg kyllingefileterne i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter.
  2. Skær 1/4 af brødet i tynde skiver eller tern og rist det sprødt i ovnen. Gem resten og servér det til.
  3. Rør yoghurt, worcestershiresauce, sennep, citronsaft og parmesan sammen. Smag dressingen til med salt og peber.
  4. Bland savojkål og rucola, drys salaten med ristet brød og parmesanflager og hæld dressing over lige inden servering.