Opskrift på biksemad

Biksemad

Biksemad er ikke kun nemt - du kan også komme af med en masse rester.

4

Total:25 minutter

Ingredienser

  • 400 g svinekotelet eller en bøf
  • lidt smør til stegning
  • 200 g jordskokker
  • 200 g rosenkål
  • 200 g kartofler
  • 400 g gulerødder i forskellige farver
  • 4 løg
  • Salt og peber
  • 4 æg
  • Tilbehør: Engelsk sauce

Sådan laver du biksemad

  1. Skær kødet i tern og brun det godt af i smørret på en pande. Skær alle grøntsagerne i mundrette stykker og kom dem ligeledes på panden. Krydr godt med salt og peber.
  2. Spejl æggene i lidt smør og server med engelsk sauce.

Tip

Der er stort set ikke nogen grænser for, hvad du kan komme i en biksemad. Alle former for tilberedt og fersk kød samt rå og tilberedte grøntsager kan bruges, så det er en perfekt måde at få tømt lidt ud i køleskabet.