Hjemmelavet biscotti
32 stk. biscotti
Total:50 minutter
Ingredienser
- Biscotti
- 2 æg str. L
- 2 dl rørsukker
- 4 ½ -5 dl hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- 1½ tsk salt
- 150 g meget grofthakkede mandler
- 100 g grofthakket mørk chokolade
- 1 økologisk citron, skallen heraf
Sådan laver du biscotti
- 1. Pisk æggene og sukkeret sammen i en skål til massen er tyk og skummende. Bland mel, bagepulver, salt, mandler, chokolade og citronskal sammen, og vend det i dejen. Hvis dejen synes for våd, så tilsæt lidt mere mel – men den må ikke blive hård i konsistensen. Tilsæt derefter de hakkede mandler og chokoladen.
- 2. Form dejen med mel på hænderne til pølser af bradepandens længde og med en tykkelse på ca. 3 cm. Tryk dem en anelse flade, og bag dem i ovnen ved 180 grader i 20 minutter. Tag derefter stængerne ud, og sænk temperaturen til 100 grader.
- 3. Skær dem ud til skorper med en tykkelse på 1-2 cm, og bag biscottierne i yderligere 20-30 minutter, når ovnen har nået den ønskede temperatur, til de er gyldne og sprøde. Bagetiden varierer efter deres tykkelse.