Bløde tortillas med kødfyld

Bløde tortillas med kødfyld

Hvedetortillas lunes lidt, så de bliver bløde og kan rulles. Mange gode rester kan bruges på denne måde, men en lille pakke hakket kød kan også blive til et nemt kødfyld.

4 personer

Ingredienser

  • 3-400 g magert, hakket oksekød
  • lidt olie
  • 2 tsk. paprika
  • salt og peber
  • 1 stor peberfrugt i tern
  • 2-3 tsk. tomatkoncentrat
  • evt. revet ost efter smag
  • hvedetortillas
  • Til servering
  • Grøn salat

  1. Kødet svitses i olie, tilsættes salt, peber, paprika og peberfrugt og steger videre ved svag varme i 5-6 min.
  2. Fyldet smages til med tomatkoncentrat og fordeles i lune hvedetortillas. De drysses evt. med revet ost, inden de rulles sammen og serveres med grøn salat.