Blommekage med chokolade
Blommer og chokolade er en god kombination.
8 pers.
Ingredienser
- 3 æg
- 225 g sukker
- 150 g blødt smør
- 1½ dl mælk
- 1 tsk. bagepulver
- 225 g hvedemel
- 1 dl hakkede mandler
- 200 g blommer skåret i små tern
- 75 g hakket, mørk chokolade,
- evt. med orangesmag
- flormelis til pynt
- Pisk æg og sukker luftigt.Rør blødt smør og mælk i.Bland bagepulver og hvedemel,og rør det i. Vend mandler,blommer og chokolade i.
- For en springform 22 cm idiameter med bagepapir. Fordeldejen heri.
- Bag kagen ved 175 gr. påmidterste ovnribbe i ca. 50min. Stik et spid i kagen, ogtjek, om den er gennembagt.Afkøl kagen, og pynt den medflormelis og kvarte blommer.