Opskrift på bøf med solsikke-salvie-rosmarinsmør

Bøf med solsikke-salvie-rosmarinsmør

4

Ingredienser

  • 1 god bøf pr. person (med en fin fedtmarmorering)
  • smør til stegning
  • havsalt
  • peber
  • Solsikke-salvie-rosmarinsmør
  • ½ pakke smør
  • 1 håndfuld finthakkede solsikkekerner
  • 10 blade salvie finthakket
  • 3 kviste rosmarin, bladene fritaget
  • havsalt

Sådan laver du bøffen

  1. Bland alle ingredienserne til smørret. Hvis du laver det med en foodprocessor, køres det hele på én gang. Laver du det i hånden, skal du sørge for at blande alle de hakkede ingredienser i smørret, der er blevet godt blødt. Kom det i køleskabet, mens du laver bøffen.
  2. Sørg for, at bøffen ikke er helt køleskabskold, når den steges. Tag den af, når den har den farve, du foretrækker. Lad den ligge i 10 minutter, før du sætter kniven i den. Servér med det lækre kryddersmør til.