Bøf med solsikke-salvie-rosmarinsmør
4
Ingredienser
- 1 god bøf pr. person (med en fin fedtmarmorering)
- smør til stegning
- havsalt
- peber
- Solsikke-salvie-rosmarinsmør
- ½ pakke smør
- 1 håndfuld finthakkede solsikkekerner
- 10 blade salvie finthakket
- 3 kviste rosmarin, bladene fritaget
- havsalt
Sådan laver du bøffen
- Bland alle ingredienserne til smørret. Hvis du laver det med en foodprocessor, køres det hele på én gang. Laver du det i hånden, skal du sørge for at blande alle de hakkede ingredienser i smørret, der er blevet godt blødt. Kom det i køleskabet, mens du laver bøffen.
- Sørg for, at bøffen ikke er helt køleskabskold, når den steges. Tag den af, når den har den farve, du foretrækker. Lad den ligge i 10 minutter, før du sætter kniven i den. Servér med det lækre kryddersmør til.